ŽENE SU ODLUČILE: Evo kakvi morate da budete da biste bili stvarno dobri u krevetu
Foto: Profimedia

ZNA SE

ŽENE SU ODLUČILE: Evo kakvi morate da budete da biste bili stvarno dobri u krevetu

Cilj istraživanja bio je otkriti koji to muškarci u očima žena imaju najbolje kvalitete za ljubavnika

Objavljeno:

Stručnjaci su istraživanjem seksualne prošlosti žena pokušali da ustanove sa kakvim partnerima su imale najbolje seksualne odnose i najčešće doživljavale orgazam.

U istraživanju su učestvovale žene do 69 godina, koje nisu u vezi ili braku, jer su stručnjaci smatrali da bi žene u vezi osećale obavezu da bračnom partneru daju bolju ocenu, čak i ako je ne zaslužuje. Ispitanice su u 70-minutnom testu odgovarale na razna pitanja o svom seksualnom životu, a na temelju njihovih odgovora istraživači su ustanovili da su najbolji seksualni odnos imale sa muškarcima koji imaju razvijen smisao za humor.

Cilj istraživanja bio je otkriti koji to muškarci u očima žena imaju najbolje kvalitete za ljubavnika. Naučnici su takođe željeli saznati s kojim tipom ljubavnika su ispitanice najlakše doživljavale orgazme – a s kojim ne.

Iz dobijenih odgovora može se videti da duhoviti, kreativni, dragi i verni muškarci imaju najbolje kvalitete kao ljubavnici. Takvim je muškarcima zanimljivo i važno da znaju najbolji način kako dovesti ženu do vrhunca.

Osim toga, otvoreniji su razgovor – pa i o seksu i preferencijama – pa se više trude oko predigre. Ženama je takođe bilo bitno i da muškarac fino miriše.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.