SVE JE BILO U REDU U VEZI DOK SE NIJE DESILA JEDNA STVAR: Crv sumnje je MOMENTALNO UŠAO U NJENU GLAVU
Ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest

SVE JE BILO U REDU U VEZI DOK SE NIJE DESILA JEDNA STVAR: Crv sumnje je MOMENTALNO UŠAO U NJENU GLAVU

- Ljuti me što je bila tako gruba prema meni, ali sam i zabrinuta zašto bi moj dečko to skrivao od mene ili me barem ne bi upozorio da će njegova bivša biti tamo. Mrzim laži i šokirana sam što nije ništa rekao

Objavljeno:

-U novoj sam vezi s dečkom koga sam upoznala na fakultetu. Potpuno smo ludi jedno za drugim i još uvek smo u strastvenoj fazi. Nismo mogli podneti da budemo razdvojeni tokom praznika, pa me pozvao da ostanem u njegovoj kući preko Božića s njegovom porodicom, a plan je da ćemo na Novu godinu otići kod moje porodice - napisala je jedna žena za Mirror.

Bila je kod njega nekoliko dana i sve je išlo dobro, a onda su izašli s njegovim prijateljima na piće. Tamo je bila i njegova bivša, koja je bila vrlo hladna prema njoj celu noć. Također se pokazalo da je još uvek izlazio s njom kad su se upoznali, iako je tvrdio da je završio vezu pre nego što su se zapravo počeli viđati.

- Ljuti me što je bila tako gruba prema meni, ali sam i zabrinuta zašto bi moj dečko to skrivao od mene ili me barem ne bi upozorio da će njegova bivša biti tamo. Mrzim laži i šokirana sam što nije ništa rekao. Navodno su hodali nekoliko godina, tako da je to bila ozbiljna veza. Ne znam jesam li ja preterala ili ipak imam razloga za brigu - nastavila je.

- Pretpostavljam da je glavno pitanje govori li istinu. Možda vas je upoznao i shvatio da mora prekinuti svoju vezu, ali umesto da bude iskren u vezi s tim, mislio je da može sve rešiti i da to nikada nećete morati znati. Skrivanje stvari od vas nije sjajan način za početak veze, ali mislim da biste mu trebali dati još jednu priliku. I jasno mu dajte do znanja da će iskrenost u budućnosti u vašoj vezi biti presudna ako želi da mu verujete - odgovorila joj je Coleen Nolan.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.