Lepša strana singl života: Nakon raskida veze morate uraditi ovih 7 stvari! (FOTO)

AKO STE SINGL NISTE SAMI

Lepša strana singl života: Nakon raskida veze morate uraditi ovih 7 stvari! (FOTO)

Ljubav je bujala među vama, a onda je nestala kao što nestaje nivo vode posle kiše. Sada kada ste solo iskoristite priliku da uživate u svemu onome u čemu niste mogli dok ste bili zajedno.
Objavljeno:

Lepša strana raskida je to što možete osetiti sve čari i prednosti singl života. U vezama uvek imate obaveze, a retko imate vremena za sebe. Zamislite šta sve možete sa vremenom koje imate. Zabavite se i posvetite se sebi i brzo ćete preboleti raskid. Dobar raskid je podjednako važan kao i dobra veza jer ipak ste sa tom osobom provodili većinu vremena. 1. Ostvarite sve ono što ste želeli Sada imate vremena za to, možete se posvetiti hobijima ili više i češće gledati filmove koje ste želeli da gledate. Možete kuvati i jesti ono što vi najviše volite.

7 ženskih osobina koje su muškarcima važnije od dobrog izgleda (GIF) 2. Spavajte sami Konačno imate priliku da se raširite po celom krevetu i da spavate u tišini a ne pored nekog ko hrče. Moćete spavati sa upaljenim svetlom, a ruštvo u krevetu vam mogu praviti mačka ili pas.
Umete li da se ljubite? Uz ova 3 saveta niko neće odoleti vašim usnama! (GIF) 3. Družite se Imate više vremena za prijatelje i druženje. Možete češće izlaziti i zabavljati se, a uz društvene igre u širem društvu možda i upoznate nekog novog.
Ovo su najbolje godine za ulazak u brak! (FOTO) 4. Povratak učenju Idealno vreme za usavršavanje hobija ili nečega u čemu uživate, Baterije će vam napuniti ples, fotografisanje pa ćete osećati da ste puni energije.
5 istina o muškarcima koje vam se neće dopasti! (FOTO) 5. Izlazite sa drugima Kada završite jednu vezu ne morate biti tužni i sami, izlazite sa drugima i upoznajte ljude različitih interesovanja. Budite pozitivni.
7 znakova da vas nikada neće prevariti (FOTO) 6. Sloboda Možete nositi šta god i kad god da poželite, na spavanje možete nositi čak i staru odeću ili sedeti u pidami ceo dan. Nećete morati da se pravdate gde ste bili ceo dan.
5 znakova da je vaša veza osuđena na raskid (GIF) 7. Očistite kuću ili napravite nered Šta god da vama odgovara, prostorije u kući možete urediti kako vi želite, zabavite se jer ne znate kada ćete opet biti u vezi. A ponekad je tako lepo biti singl.
5 najvećih ljubavnih laži u koje možete poverovati! Da li ste ih čuli nekada? (FOTO) (Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.