DAO JE PREDLOG DEVOJCI, ONA MU REKLA DA TREBA SAMO DA RASKINE: Pazite samo ŠTA MU PADE NA PAMET!
Trojka, Foto: Profimedia

trojka?

DAO JE PREDLOG DEVOJCI, ONA MU REKLA DA TREBA SAMO DA RASKINE: Pazite samo ŠTA MU PADE NA PAMET!

Predložio sam joj, ali ona nije htela ni da čuje, rekla mi je da ako želim da imam seks sa drugom devojkom, treba samo da raskinem sa njom.

Objavljeno:

Fantazija koju mora da ostvari!

1 / 3 Foto: Profimedia

Deidre je stručnjak za odnose u vezi, braku i porodici, a ovoga puta za pomoć joj se obratio joj se muškarac koji je očigledno postavio pretežak zadatak svojoj devojci.

Moja devojka i ja imamo veoma zanimljiv i uzbudljiv seksualni život, eksperimentišemo dosta, menjamo poze i trudimo se da ne upadnemo u rutinu, međutim ja sam oduvek želeo da probam trojku, ali ona neće.

Predložio sam joj, ali ona nije htela ni da čuje, rekla mi je da ako želim da imam seks sa drugom devojkom, treba samo da raskinem sa njom. Ali ja ne želim da raskinem, zaista vidim sebe u budućnosti sa njom.

Ja samo želim da probam trojku, to mi je uvek bila želja. Jedne večeri sam na Tinderu pronašao devojku koja želi isto što i ja, ali kako da prodam tu priču mojoj devojci?

Deidre: Ovakve fantazije vrlo često vode ka ljubomori, ali i mnogo ozbiljnijim problemima u vezi. Mislim da seksi igrica koju ste zamislili funkcioniše najbolje u vašoj glavi, a u realnosti bi se verovatno pretvorila u katastrofu.

Postoji mnogo načina da unapredite svoj seksualni život, ali ovo definitivno nije jedan od njih, posebno zato što se vaša devojka ne slaže sa tim. Nije dovoljno da to vi želite i da pronađete nekoga ko je voljan da se pridruži.

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.