U KREVETU SA NJOM JEDVA IZDRŽIM 2 MINUTA A KAD URADIM OVO, DESI SE HOROR! Prestrašen sam
Ilustracija, Foto: Profimedia

POŽALIO SE TERAPEUTKINJI

U KREVETU SA NJOM JEDVA IZDRŽIM 2 MINUTA A KAD URADIM OVO, DESI SE HOROR! Prestrašen sam

– Ni upotreba kondoma mi ne pomaže da malo usporim stvari. Sa prethodnim partnerkama sam mogao da izdržim 15, 20 minuta, a sada je sve gotovo za tren oka – očajan je muškarac

Objavljeno: 11:23h

Posle duge “suše” jedan Britanac je konačno našao devojku, ali onda je neočekivano morao da se suoči sa velikim problemom.

– Ja imam 43, a moja devojka 36 godina. Ona je fantastična i presrećan sam što sam je našao posle pet dugih godina tokom kojih nisam imao ni pravo muvanje, a kamoli vezu – priznaje on i nastavlja:

– Ali, bojim se da neće ostati dugo sa mnom jer u krevetu ne mogu da izdržim ni dva minuta. Iako ona kaže da joj to ne smeta, ja sam totalno posramljen i samopouzdanje mi je na nuli.

– Ni upotreba kondoma mi ne pomaže da malo usporim stvari. Sa prethodnim partnerkama sam mogao da izdržim 15, 20 minuta, a sada je sve gotovo za tren oka – očajan je muškarac.

– Iako je ona puna razumevanja, ja sam u agoniji. Skoro svaki put kada pokušamo da vodimo ljubav, ja sve upropastim i ubeđen sam da će ona uskoro raskinuti sa mnom jer sam neupotrebljiv u spavaćoj sobi – navodi Englez.

Odgovor terapeuta: Ukoliko ranije niste imali problema za preranom ejakulacijom, ne brinite, logično je da imate ovakve probleme posle dugog perioda koji ste proveli kao samac.

Pokušajte da vodite ljubav odmah nakon što ste doživeli vrhunac. Sigurno ćete izdržati malo duže.

Nemojte da odustajete i nastavite da se trudite i ubrzo ćete izaći iz ovog začaranog kruga anksioznosti i prerane ejakulacije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.