MUŠKARCI UŽIVAJU U AKCIJAMA SA STARIJIM ŽENAMA: 7 razloga zbog kojih ćete ih BAŠ VI poželeti
Ilustracija, Foto: Profimedia

Ljubav i godine?

MUŠKARCI UŽIVAJU U AKCIJAMA SA STARIJIM ŽENAMA: 7 razloga zbog kojih ćete ih BAŠ VI poželeti

Hoće li seks u ovoj kombinaciji biti nešto posebno za oboje? Istraživanja pokazuju da žene puno više uživaju u seksu od sredine tridesetih i možda je to razlog zašto će se mlađi muškarci osećati posebno s ženom koja je starija od njih

Objavljeno:

Ljubav i godine? Često se vode rasprave koja je idealna razlika u godinama kada je ljubavna veza u pitanju. Razumeju li se najbolje partneri koji su blizu po godinama ili ljubav i strast nemaju baš nikakve veze s tim.

Poslednjih godina sve je više parova s većom razlikom u godinama, a žene puno češće biraju mlađe partnere.

Hoće li seks u ovoj kombinaciji biti nešto posebno za oboje? Istraživanja pokazuju da žene puno više uživaju u seksu od sredine tridesetih i možda je to razlog zašto će se mlađi muškarci osećati posebno s ženom koja je starija od njih.

Muškarci koji su bili u vezama sa starijim ženama često će reći da im je to bio najbolji seks u životu. Takvo iskustvo može im poboljšati i buduće ljubavne odnose. Zato donosimo sedam važnih razloga zašto je ovakav odnos vrlo poseban za ženu i muškarca, a seks fantastičan.

Seks
foto: Profimedia

Igra brojeva: više godina iskustva = bolji seks

Bez obzira o kojim se stvarima radi u životu, naravno da veći broj godina znači i više iskustva. Ako je žena starija znači da je veća verovatnoća da će imati više godina iskustva s većim brojem partnera. Čak i ako su neki broj godina provele u braku, ipak su imale neko iskustvo pre braka.

Starije žene znaju šta žele

Svesnost o potrebama i željama se razvija tokom godina i s iskustvom, ali i kroz komunikaciju s partnerom. Žene su tokom godina isprobale različite savete o seksu - položaji, tehnike i i fetiši. Već godinama masturbiraju i ne boje se izraziti svoje želje. Muškarcu može biti jako teško zadovoljiti je, ako ne zna šta želi. Žene s iskustvom znaju šta žele i tačno koji gumb muškarac treba pritisnuti.

Žene znaju šta muškarci žele

Iskustvo tokom godina naučilo je žene da razumeju želje svog partnera, a puno više će se baviti konkretnim željama. Naučile su koji položaji i tehnike uzbuđuju muškarce. Postavljaju pitanja i otkrivaju šta najviše pali njihovog partnera. Ono što ne znaju istražiće u knjigama ili na internetu te pronaći način da njihov seksualni odnos bude puno bolji.

Žene sve više uživaju u seksu

Starije žene će verojatno uživati ​​u seksu jednako kao i muškaraci. Ne zamaraju se budućnošću i možda ne razmišljaju o tome žele li zasnovati porodicu ili zajednički život. Time ovakav odnos nije pod nikakvim pritiskom, a što su ljudi opušteniji seks je bolji. Ovo oslobađanje od stresa jedan je od najvećih razloga zašto je seks u ovoj kombinaciji često fantastičan.

Veće samopouzdanje i seksualna snaga

Ovo je često veliko iznenađenje za mlađe muškarce koji su imali iskustva samo sa ženama koje tek otkrivaju seksualna igre i svet seksa. Mlađe devojke mogu biti samosvesne, ali ipak će im, na primer, biti neprijatno izgovarati "prljave" reči u krevetu. Starije žene su spontane i prijatno im je u svom telu.

Seks
foto: Profimedia

Ne boje se komunikacije

Mlađem muškarcu će biti vrlo lako sa starijom ženom. Neće se igrati različitih igrica sa svojim mlađim muškarcem tako što mu se neće javljati na telefon ili ne odgovarati na poruke. Vrlo lako će komunicirati i neće čekati da on napravi prvi korak. Ona će jasno reći šta želi od veze te će otvoreno deliti svoje seksualne potrebe. Žene se ne brinu da će izgubiti muškarca ako se izraze.

Žene razumeju koliko je seks važan za vezu

Kada žene imaju određeno iskustvo neće koristiti seks za cenkanje ili pokušati dobiti nešto od mlađeg muškarca. One će se u potpunosti predati i uživati u njegovoj snazi i svom iskustvu, žene s godinama shvataju koliko je važno svaki trenutak učiniti posebnim.

(Espreso / zena.rtl.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.