ONA JE JEDINA ŽENA SA KOJOM SAM SPAVAO, KAD SAM ČUO SA KOLIKO NJIH JE BILA ONA ZANEMEO SAM! Saznanje ga je slomilo!
Svađa/ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatno

ONA JE JEDINA ŽENA SA KOJOM SAM SPAVAO, KAD SAM ČUO SA KOLIKO NJIH JE BILA ONA ZANEMEO SAM! Saznanje ga je slomilo!

"Moja supruga uvek govori koliko nam je dobar seksualni život, ali kako da ja znam da je to istina"

Objavljeno:

Jedan Englez se šokirao kada je saznao s koliko je muškaraca njegova supruga spavala pre njega, i sada smatra da ima pravo da od nje traži krajnje bizarnu stvar.

– Ja imam 31. a moja supruga 32 godine, i u braku smo osam godina. Upoznali smo se dok smo radili zajedno u prodavnici nameštaja, i od prvog trenutka naš seksualni život je sjajan. Ona uvek kaže da sam ja najbolji ljubavnik kojeg je ikada imala – priča on i nastavlja:

– Ja, sa druge strane, ne mogu da kažem nešto takvo, jer ona je jedina žena s kojom sam vodio ljubav. Odgajen sam u strogoj katoličkoj porodici i bilo mi je sasvim normalno da čekam onu “pravu”.

– Sasvim mi je bilo jasno da on ima mnogo prethodnog iskustva, ali to mi tada nije smetalo. Kada smo se upoznali nismo razgovarali o prethodnim partnerima, mada je ona znala da sam ja nevin. Međutim, sve se promenilo pre nekoliko nedelja kada smo malo više popili na zabavi mog prijatelja. Počeli smo da razgovaramo o broju partnera, i ona mi je rekla da je pre mene bila sa 15 muškaraca – navodi muškarac.

– Zanemeo sam od šoka, a još gore mi je bilo kada sam se poverio najboljem drugu. On nije mogao da veruje da sam u životu vodio ljubav samo s jednom ženom, i pitao me je: “Zar stvarno ne želiš da proveriš da li tamo “napolju” ne postoji nešto bolje?”. Prvo sam odbacio tu pomisao jer volim svoju ženu i ne bih uradio bilo šta što bi moglo da ugrozi naš odnos… Međutim, što sam duže razmišljao o tome, shvatio sam da je on u pravu – objašnjava Britanac.

– Moja supruga uvek govori koliko nam je dobar seksualni život, ali kako da ja znam da je to istina. Mislim da bi ona trebala da mi da “dozvolu” da spavam s drugim ženama. Ne zanima me veza sa njima, već samo seks bez obaveza. Da li je glupo što ovako razmišljam – pita se on.

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.