U KREVETU MORAM DA ISPUNIM SVE NJENE FANTAZIJE, A KAD SAM JOJ OTKRIO SVOJU DESILO SE OVO: I dalje me odbija
Foto: Profimedia

U PROBLEMU

U KREVETU MORAM DA ISPUNIM SVE NJENE FANTAZIJE, A KAD SAM JOJ OTKRIO SVOJU DESILO SE OVO: I dalje me odbija

Često u krevetu isprobavaju nove stvari, ali kad je spomenu svoju maštariju supruzi, odmah ga je odbila i nazvala nakazom

Objavljeno: 13:44h

Moja žena me moli da joj pomognem ostvariti njene fantazije u krevetu, ali čim spomenem svoje, ona me odbije. Ona ima 38, ja 45 godina i u braku smo devet godina – napisao je jedan muškarac za psihoterapeutkinju Deidre.

Počeli su pratiti online BDSM kurseve, koji su im ponovno oživeli stvari u spavaćoj sobi. Od početka je njegova supruga bila otvorena u pogledu fantazija o igranju uloga. Sviđa joj se kad se doteraju, a on dominira.

– Svaki put kad poželi isprobati novi lik, odmah prihvatim. Do nedavno sam svoju fantaziju uvek držao u tajnosti. Otkad sam bio tinejdžer, voleo sam se oblačiti u ženske stvari i čarape. Uvek sam ih smatrao seksi i volim njihov osećaj na svojoj koži. Prošlog meseca konačno sam dobio hrabrost reći svojoj supruzi da moja fantazija uključuje da oboje nosimo čarape tokom seksa. Bila je užasnuta, kao da sam tražio nešto odvratno i nazvala me nakazom – nastavio je.

Seks
foto: Profimedia

Čekao je još nekoliko nedelja pre nego što joj je ponovno predložio isto, ali ona je i dalje bila potpuno protiv toga. Od tada nisu o tome razgovarali. Povređen je i izbegavao je seks zbog njene reakcije.

– Mnogi muškarci se osećaju isto kao i vi i imaju slične fantazije. No, činjenica da vaša žena to nije ponovo spomenula sugeriše da se još uvek bori s obradom ovih informacija. Njen problem može biti taj što ne razume zašto toliko čeznete za nošenjem čarapa. Možda postoji nešto novo što vas oboje privlači, što bi vam moglo pomoći da vratite svoj seksualni život na pravi put – odgovorila mu je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.