Ako vaš muškarac poseduje ovih 10 osobina nikako ga ne puštajte iz života!

ŽENE, OBRATITE PAŽNJU!

Ako vaš muškarac poseduje ovih 10 osobina nikako ga ne puštajte iz života!

Drage dame, ako imate sreće i naletite na jednog od ovih macana, držite ga se dobro
Objavljeno: 23:40h

Ovi tipovi muškaraca su idealni za ozbiljnu vezu ili brak, pravu ljubav i pregršt prelepih trenutaka.. 1. On gleda vas, ne KROZ VAS!

Dok pričate nešto ili mu se samo smeškate, pogled ovog muškarca pratiće svaki vaš gest. Posvećen vam je u potpunosti! 2. Dobar je, ali IMA SVOJE JA! On je uvek prijatan, divan i nasmejan, ali tačno zna da odredi granice dokle može da se ide. Zato nikada neće dozvoliti da bilo ko gazi preko njega, a što je još bitnije ni preko vas.
3. Zna da KUVA! Ovde nema puno objašnjavanja. Ljubav na usta ulazi.
4. Pametan i zgodan, ali ne i prepotentan! Inteligentan i uspešan, ali opet vrlo prizeman. Ceniće vas i voleti koliko i sebe i nikada vas neće podređivati, a vama će biti sjajno u njegovom društvu.
5. Uvek je u formi! Ovi muškarci vole sport i jako vode računa o sebi i svom telu. Sjajno izgledaju i osećaćete se divno kada "prošetate njegove pločice".
6. Zna da vam izmami osmeh u svakoj situaciji! Koliko god da je dan bio težak ili da se osećate loše, ovaj momak će vas svojim genijalnim humorom uvek, ali uvek nasmejati!
7. Lud je za vama i ne plaši se to da pokaže! Ljubiće vas i držati za ruku pred svima, bez obzira gde se nalazite. A svi znamo da ženama pažnje nikad dosta.
8. Spreman je da se izvini ako je pogrešio! Gde ima ljubavi, tu ima i vatre...svađe su normalne u svakoj vezi. Ali, ako je on kao snažniji pol spreman da popusti, onda je pravi kavaljer.
9. Uvek je tu da vas sasluša! Makar pričali o starom receptu svoje babe, pravi muškarac će uvek naći vremena i strpljenja da čuje sve - od reči do reči.
10. Voli vas u svakom izdanju! Bez obzira na to kako ste obučeni ili da li vam se pojavila neka nova bora ili kilogram viška, ovaj momak će u tome naći lepotu i voleti vas još više.
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.