ODNOSI SA 12 GODINA STARIJOM ŽENOM SU BILI ODLIČNI, IMALI SMO GA TRI, ČETIRI PUTA NA DAN: Dok sada radimo ovo
Foto: Profimedia

ISPOVEST

ODNOSI SA 12 GODINA STARIJOM ŽENOM SU BILI ODLIČNI, IMALI SMO GA TRI, ČETIRI PUTA NA DAN: Dok sada radimo ovo

Pre braka seksali su se po tri ili četiri puta na dan, a sada se seksaju samo jednom mesečno

Objavljeno: 15:56h

Seks sa mojom suprugom nekad je bio sjajan, ali sada između nas više nema hemije. Imam 29 godina, a moja supruga 41. Polako smo se počeli udaljavati. Uvek ide rano u krevet, a ja kasnije. Više ne postoji povezanost ni nežnost. Nekad smo se seksali po tri ili četiri puta na dan, dok nismo bili u braku - napisao je jedan muškarac za psihoterapeutkinju Deidre, prenosi The Sun.

Hteli to priznati ili ne, mnogi će se u nekoj fazi života zapitati kada je najbolje vreme za seks. I odgovor na to pitanje potražili su stručnjaci. Sada se seksaju samo jednom mesečno i to u samo nekoliko trenutaka, bez predigre i bez pažnje. Uopšte više nema romantike između njih. Možda je to jer je mlađi od nje, ali ne zna kako bi se nosio s ovom situacijom.

- Jednostavno morate razgovarati s njom. Recite joj da vam nedostaje intimnost te je pitajte što nije u redu u vašem odnosu da ona više ne želi seks s vama. Možda je stvar seksualne tehnike ili preferencije, a možda je i stvar dublja pa se radi o većim problemima u vezi. Važno je samo da budete iskreni i objasnite joj svoje osećaje i probleme. Nakon iskrenog razgovora, iskra će se ponovno vratiti - odgovorila mu je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.