"ZVUČALO JE KAO DA IMAJU VEOMA VRUĆ S*KS, ONESVESTILA SAM SE": Uhvatila muža u prevari, odala ga 1 STVAR!
Par, Foto: Profimedia

ISPOVEST

"ZVUČALO JE KAO DA IMAJU VEOMA VRUĆ S*KS, ONESVESTILA SAM SE": Uhvatila muža u prevari, odala ga 1 STVAR!

U pozadini sam čula ženu kako strastveno stenje kada sam nedavno pozvala muža na posao

Objavljeno:

Ispovest neimenovane žene koja sumnja da je muž vara sa bivšom ženom. Čak ih je čula kako strasno vode ljubav, ali on sve poriče.

Evo njenog priznanja:

U pozadini sam čula ženu kako strastveno stenje kada sam nedavno pozvala muža na posao. Kada sam ga pitala za to, rekao je da mora da je uspelo. Ali njegovo ponašanje je bilo čudno.

Onda sam ga nazvala juče kada se vozio kući i ovog puta sam čula ženu kako se kikoće. Imam osećaj da izlazi sa svojom bivšom.

Inače, u braku smo 12 godina i mom mužu je ovo drugi brak. Njegova bivša je zaista teška. Ona mu sve vreme smeta i izmišlja izgovore da se pojavi u njegovoj blizini. Moj muž ima 42, a ja 39. Njegova bivša ima 40 godina i veoma je nesigurna.

Ali sada sam siguran da se nešto dešava nakon što me njegov telefon u džepu slučajno nazvao. Bilo je užasno iskustvo čuti ono što je zvučalo kao da imaju veoma vruć i znojav seks. Od tih zvukova sam se onesvestila.

Seks
foto: Profimedia

Muž je došao kući 30 minuta kasnije, rekavši da kasni jer je morao nešto dodatno da uradi na poslu. Radi u prodavnici auto delova.

Otišao je pod tuš i ostavio mobilni telefon na stranu, pa sam brzo pogledala njegove poruke. Videla sam WhatsApp poruke koje su poslate njegovoj bivšoj u kojima joj kaže da je i dalje voli. Kada je sišao dole, počela sam da besnim i vičem: „Bio si sa njom“.

On je odgovorio: 'Da, bilo šta' i mahnuo mi. Onda joj je poslao poruku - znam da je to bila ona jer je to uradio preda mnom.

Vikala sam na njega da ode, ali je on odbio, vičući: „Ovo je moja kuća. Ja ne idem nigde. '

Sada je tako hladan prema meni. Preselila sam se u slobodnu sobu, ali on se ne trudi ni da priča. Ostavila bih ga, ali imam dve mačke i obožavam ih. Ne mogu da ih ostavim', piše The Sun.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.