DEČKO U KREVETU IMA ČUDAN FETIŠ, KAD GOD MI TO URADI OBAVEZNO SE UZBUDI: Prvo mi se svidelo, a onda je OVO USLEDILO
Foto: Profimedia

TRAžI SAVET

DEČKO U KREVETU IMA ČUDAN FETIŠ, KAD GOD MI TO URADI OBAVEZNO SE UZBUDI: Prvo mi se svidelo, a onda je OVO USLEDILO

'Njegov omiljeni seksualni čin je sisanje nožnih prstiju. Može ih lizati i ljubiti satima, a time se toliko uzbuđuje da je spreman eksplodirati, njegova opsesija počinje mi smetati'

Objavljeno: 16:13h

Anonimna devojka pisala je kolumnistici Deidre, engleskoj stručnjakinji za ljubavne odnose i seks, i zamolila je za savet. Fetiš koji ima njen novi dečko na stopala joj je postao čudan i odbija je. Njegov omiljeni seksualni čin je sisanje njenih nožnih prstiju. Može ih lizati i ljubiti satima, a time se toliko uzbuđuje da je spreman eksplodirati.

Upoznali su se preko interneta i viđaju se tri meseca. Ona ima 40, a on 46 godina. Niko drugi joj nikad pre nije sisao nožne prste. Ne smatra to čak ni toliko neugodnim, zapravo, bilo joj je poprilično napaljujuće prvih nekoliko puta. Ali sada je to počinje smetati. Devojka kaže kako joj se nikad nisu sviđala njena stopala, prsti su joj malo dugi i lomljivi, a brine je i da leti malo smrde.

Međutim, njen dečko misli da su oni najlepši deo njenog tela. Govori joj kako ima elegantne prste na nogama, kako joj je glatka koža te kako mu se sviđa njihov miris. Kada ju je zadnji put posetio, natočio im je po čašu vina i onda pitao može li joj napraviti pedikuru.

Gljivice, Stopala, Infekcija
foto: Profimedia

Ona misli da mu se više sviđaju njena stopala nego lice ili figura i zbog toga se oseća veoma nesigurno. Objašnjava kako imaju normalan seks, ali sisanje prstiju uvek sačinjava deo predigre. Poverila je to svojoj najboljoj prijateljici koja misli da je to smešno.

Sviđa joj se ovaj tip, zabavan je i ljubazan, pa ne želi prekinuti s njim. Ali želi imati normalan seksualni život s nekim ko je želi ne samo zbog njenih stopala te moli savet stručnjakinju za seks.

Kolumnistica Deidre objašnjava kako su stopala erogena zona za mnoge ljude i kako sisanje prstiju nije tako neobično kao što se misli. U prstima i tabanima ima puno živčanih završetaka, zbog čega su stopala tako škakljiva, što može biti jednako užitku, prenosi The Sun.

Seks stručnjakinji zvuči kao da njen novi dečko ide do krajnosti te njegov interes i želja za njenim stopalima izgledaju kao deo pravog fetiša. Ako želi da joj veza ide dalje, Deidre savetuje da treba razgovarati s njim o tome kako se oseća zbog toga te da mu predloži kompromise u 'igri stopala' u koje se upuštaju svaki put kada imaju seks. Predlaže devojci da ga uhvati u mirnom trenutku, idealno kada nisu u krevetu, kako ne bi izgledalo kao odbijanje, i da mu kaže kako se oseća.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.