ONE SU NAJGORE LJUBAVNICE HOROSKOPA: Zbog onog što rade U KREVETU, presešće vam svaki DODIR
Foto: Profimedia

pogledajte

ONE SU NAJGORE LJUBAVNICE HOROSKOPA: Zbog onog što rade U KREVETU, presešće vam svaki DODIR

Ona ne napada već je povečena i utučena. I tada opet traži pažnju i da joj partner čita misli. U sex ne zna da pokaže "onu ženu mačku" a o nečemu više nema ni govora!

Objavljeno: 13:40h

Dame koje uvek traže pažnji više, sitničave su i guše partnera , ljubomorne su i posesivne!

Device

Na prvom mestu su Device. Pedantne i uredne, sa stabilnim mislima i emocijama, ali uvek, uvek imaju neku zamerku. Traže dlaku u jajetu (ponekad i doslovno xaxaxa). Veza sa njima odiše stabilnošću, ali ispod toga se krije naporna dama koja će partneru zameriti gotovo sve od toga zašto nisi savršeno podšišan, zašto nisi oprao kola, zašto si tu šolju stavio ovde, a ne tamo ama baš u svemu traže grešku. To rade jer su one na neki način vojnici. Isto to očekuku i od partnera. Sex sa njima je na neki način sterilan i retko kada znaju da se prepuste skroz na skroz jer uvek imaju neku sumnju kako u sebe tako i u partnera.

Rak

Zatim slede Račice. Okean ljubavi, nežnosti i pažnje sa savršenim oklopom. Kada emotivni partner probije taj oklop, a postiže samo poverenjem i istim pogledima na život tada nastupa dama Račica koja toliko pažnje traži da partner doslovno misli da je u epicentru kuknjave i razmaženosti. Kao ono nezasiti dete koje traži i tu bombonu iako je dobio sve bombone. Uvek je nesigurna u sebe, to prenosi i na partnera. Dovoljan je jedan nesavršen pogled po njoj ili da je baš u tom trenutku ne uhvati za ruku i nastupa drama. Povlači se u svoj oklop i tuguje. Ona ne napada već je povečena i utučena. I tada opet traži pažnju i da joj partner čita misli. U sex ne zna da pokaže "onu ženu mačku" a o nečemu više nema ni govora!

Dama Bik

Žena u znaku bika je sa najsavršenijim atributima. Sa divnim bujnim grudima i sa savršeno uskim strukom. NJena možda jedina mana je njena ljubomora. Ona nikada ne odaje tskav utisak. Ona je vesela, dinamična, senzualna a ljubomoru krije ko zmija noge. To je ono što guši partnera. U sex za razliku od dame Račice i Device nema granice i predrasude. Potpuno se predaje partneru. Ali njeni napadi ljibomore koji zaista nikada nisu na prvu loptu , su jaki i duboki. Doslovno razdire mozak partneru!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.