IMALA SAM AFERU, MUŽU NISAM REKLA, ALI MI SADA OVAKO VRAĆA: Nakon posla UVEK uradi nešto zbog čega IZLUDIM
Foto: Profimedia

TRAžI POMOĆ

IMALA SAM AFERU, MUŽU NISAM REKLA, ALI MI SADA OVAKO VRAĆA: Nakon posla UVEK uradi nešto zbog čega IZLUDIM

Boji se da će napraviti isto kao i što je napravio svojoj bivšoj devojci kada je započeo aferu s njom pa ne zna šta napraviti

Objavljeno: 13:50h

Njena porodica je volela njenog bivšeg muža, pa su se razočarali u nju kada je imala aferu. Međutim, tri godine kasnije i dalje su zajedno i jako su srećni. Ipak, sada oboje rade za različite firme i u poslednje vreme postaje pomalo sumnjičava i ljubomorna bez nekog posebnog razloga.

- Kad god nazove da kaže da ide na piće s kolegama s posla, ne mogu se ne setiti vremena kada smo išli na piće nakon posla, samo nas dvoje, u prvim danima naše veze. Jesam li bespotrebno zabrinuta - pitala je stručnjakinju.

- Ne, vi ste samo čovek. Na kraju krajeva, ovo je rizik koji preuzimate kada završite s nekim s kim ste imali aferu. Naravno da ćete se prisetiti svih onih trenutaka kada ste se oboje šuljali iza leđa svog bivšeg muža i njegove bivše devojke. No, sve što možete učiniti je verovati mu, inače veza sigurno nikada neće uspeti. Uostalom, možda su to isključivo radna pića s kolegama s posla, ali budite iskreni s njim i recite mu kako se osećate - odgovorila joj je Coleen Nolan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.