NEMA AKCIJE U BRAKU, ŽELIM DA PRONAĐEM LJUBAVNICU: Psihoterapeutkinja mu dala savet ZLATA VREDAN
Ilustracija, Foto: Profimedia

problemi u braku

NEMA AKCIJE U BRAKU, ŽELIM DA PRONAĐEM LJUBAVNICU: Psihoterapeutkinja mu dala savet ZLATA VREDAN

Stvari su se popravile tek kada je htela da zatrudni, ali kada su saznali da oboje imaju probleme koji ih sprečavaju da zatrudne, seksa nema

Objavljeno:

Anonimni 37-godišnjak više ne može da trpi probleme u braku i ne zna kako da ih sam reši, pa je odlučio da se obrati psihoterapeutkinji Didru Senders, koja na ovakve i slične probleme reaguje preko portala Sun. U pismu joj je napisao da su on i njegova supruga (34) u braku četiri godine i da ne znaju kada, kako i zašto, ali su prestali da spavaju zajedno.

"Pre braka seks je bio čest i neverovatan. Sada ga imamo jedva jednom mesečno. Volim svoju ženu i svestan sam da oboje mnogo radimo i imamo neke hobije, ali opet..."

Stvari su se popravile tek kada je htela da zatrudni, ali kada su saznali da oboje imaju probleme koji ih sprečavaju da zatrudne, seksa nema. „Ne znam šta sam joj zgrešio, ali mi nedostaju seks i intimnost – toliko da o aferi razmišljam sa strane“, otvoreno je priznao.

Senders mu je odmah odgovorila rekavši da će to uništiti ceo brak i zapravo pobeći od problema sa kojim je morala da se suoči. "Žena verovatno očajnički želi da sazna od doktora. Nastavite da pokušavate, nemojte samo odustati od osnivanja porodice. Razgovarajte s njom i recite joj iskreno kako se osećate."

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.