SA MUŽEM NISAM IMALA ODNOSE PUNIH 15 GODINA, BORIO SE SA EREKCIJOM: Kada sam uplela i prijateljicu, SVE SAM OTKRILA
Foto: Profimedia

neobična situacija

SA MUŽEM NISAM IMALA ODNOSE PUNIH 15 GODINA, BORIO SE SA EREKCIJOM: Kada sam uplela i prijateljicu, SVE SAM OTKRILA

Kada su naša deca otišla od kuće, njegov nedostatak interesa za seks se nastavio, i tek kada sam prošle godine iskreno razgovarala s prijateljicom o tome, shvatila sam koliko je naša situacija neobična

Objavljeno: 16:20h

Moj muž i ja smo u braku više od 20 godina. Mi smo u kasnim 50-ima i imamo dvoje odrasle dece. Izvana sve izgleda savršeno, ali nismo se seksali više od 15 godina - napisala je jedna žena za Mirror.

Na početku njihove veze, njen suprug bio je veoma nervozan u krevetu i borio se s održavanjem erekcije, ali ona je bila strpljiva s njim i uspeli su dobiti dva sina. Međutim, nakon toga je njihov seksualni život stao, što ona isprva nije primećivala jer je odgaja i brinula se o deci.

- Kada su naša deca otišla od kuće, njegov nedostatak interesa za seks se nastavio, i tek kada sam prošle godine iskreno razgovarala s prijateljicom o tome, shvatila sam koliko je naša situacija neobična. Rekla je da se ona i njen muž i dalje seksaju nekoliko puta mesečno, dok smo čak i na početku braka moj muž i ja imali seks samo jednom u šest meseci - nastavila je.

- Jeste li ikada saznali zašto je imao problema s erekcijom u ranim danima vaše veze, ili je li postojao razlog za njegov nizak seksualni nagon? Moglo bi biti mnogo razloga zašto on nije zainteresovan za seks, a nijedan od njih neće biti usmeren na vas. Zvuči kao sjajan muškarac i očito vas voli - započela je stručnjakinja Coleen Nolan.

- Problem s muškarcima je što im je sve to tako neugodno, ali nema potrebe i mislim da trebate iskreno razgovarati o tome i razraditi svoje sledeće korake. Samo mu recite kako se osećate. Ne morate ulaziti u negativne stvari, već mu recite da ste tek u svojim 50-ima i da ga stvarno volite i želite imati seksualni život s njim. Takođe možete početi polako s nekom intimnošću, poput grljenja, ljubljenja i milovanja. Ne mora biti sve o seksu - odgovorila joj je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.