DEČKO MI JE LOŠ U KREVETU PA IMAM 2 LJUBAVNIKA! Prvi može 5 puta za noć, a drugi me izludi OVAKO
Ljubav/ilustracija, Foto: Profimedia

ljubav

DEČKO MI JE LOŠ U KREVETU PA IMAM 2 LJUBAVNIKA! Prvi može 5 puta za noć, a drugi me izludi OVAKO

Prvog ljubavnika je upoznala kratko nakon što je donela odluku da prevari dečka

Objavljeno:

Na jednom britanskom sajtu, na kome se javljaju ljudi sa pričama o aferama i preljubama, jedna devojka se požalila na loše intimne odnose u vezi.

Mlada Britanka, koja se predstavila kao tridesetogodišnja Šarlot, rekla je da je veza na početku bila strasna i romantična.

– U početku me je vrlo lako dovodio do vrhunca, čak i kad me samo oralno zadovoljavao, ali kroz dve godine veze, seks je postao predvidiv i dosadan. Odlučila sam da više ne prikrivam svoju požudu – dodala je.

Šarlot je u tom momentu shvatila da ne želi da trpi loš seks ceo život, i da je neophodno da nađe nekog drugog. Međutim, malo pre toga se uselila u novi stan sa dečkom, pa nije bila u u emotivnom i finansijskom stanju da ga ostavi.

Prvog ljubavnika je upoznala kratko nakon što je donela odluku da prevari dečka. U pitanju je bio oženjeni fotograf.

– Dogovor je bio da se viđamo jednom nedeljno, pošto on ima porodicu. Bio je avanturističi tip kad je seks u pitanju, voleo je da isprobava svašta. Prvi put kada smo spavali, doveo me je čak pet puta do vrhunca. Bilo je zabavno kao kad smo dečko i ja stupili u vezu – rekla je Šarlot.

Nedugo zatim, upoznala je konobara u obližnjem baru, i otpočela aferu sa njim. Šarlot ovako opisuje kako je sve počelo:

– Upoznali smo se u lokalnom baru i razmenili brojeve. Krenuo je da flertuje, pa me nije ni malo iznenadilo kada me je pitao da se vidimo u parku. Našli smo se u tom baru i otišli u park, gde mi je predložio da imamo odnos.

– Naravno, pristala sam odmah. Isto se ponavljalo i kasnije. Sretali bismo se u baru, popili piće i onda otišli napolje na neko mirnije mesto. Tako smo otpočeli našu malu tajnu vezu – rekla je ona.

Šarlot smatra da je varanje zanimljivo zbog upoznavanja tuđih tela i novih stvari, i ne planira da prestane sa tim.

(Espreso/Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.