DEČKO JOJ ZABRANIO DA SE OKUPLJA SA DRUGARICAMA: Razlog će vas ostaviti u ŠOKU
Dečko i devojka, Foto: Profimedia

AUUU

DEČKO JOJ ZABRANIO DA SE OKUPLJA SA DRUGARICAMA: Razlog će vas ostaviti u ŠOKU

Jedna anonimna devojka doživela je poprilično neprijatno iskustvo, kada joj je dečko rekao da se ubuduće ne okuplja sa svojim drugaricama, jer su, prema njegovim rečima – mizogene i seksistički nastrojene

Objavljeno: 18:56h

Poznato je da u emotivnim vezama često dolazi do razmirica i sukoba. Neki od njih se lako prevaziđu,a neki nas, pak, stave u situaciju da dobro razmislimo da li je takav odnos ono što tražimo i čemu težimo.

Jedna anonimna devojka doživela je poprilično neprijatno iskustvo, kada joj je dečko rekao da se ubuduće ne okuplja sa svojim drugaricama, jer su, prema njegovim rečima – mizogene i seksistički nastrojene.

Naime, kako je ispričala, nedavno je planirala da napravi žensko veče u svojoj kući sa drugaricama, što svakako zvuči poprilično bezazleno. Pa ipak, kada je svom dečku rekla šta namerava, nije mogla ni da sluti kakav će haos uslediti.

– Ne živimo zajedno, ali se sastajemo kod mene svakog vikenda. Nazvao je i pitao šta ćemo da radimo u petak, a ja sam rekao da želim da ugostim svoje drugarice, jer je red na mene. Ućutao je, a zatim me pitao da li se šalim. Bila sam zbunjena kada je počeo da priča o tome koliko su ti događaji zastareli i toliko iz 1950-ih, a rekao je i da treba da prestanem da promovišem i zagovaram te događaje jer su tako toksični, mizogeni, seksistički i bolesni – požalila se devojka.

A kako biste vi reagovali da ste se našli na njenom mestu? Pišite nam u komentarima.

(Espreso / Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.