ŽENA MI JE PRIZNALA DA SE SAMOZADOVOLJAVALA MAŠTAJUĆI O DRUGIMA PA JE OTKRILA ŠTA JE URADILA SA BIVŠIM: Neverovatno
Ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest

ŽENA MI JE PRIZNALA DA SE SAMOZADOVOLJAVALA MAŠTAJUĆI O DRUGIMA PA JE OTKRILA ŠTA JE URADILA SA BIVŠIM: Neverovatno

Nije mu bilo dobro kada je saznao njenu tajnu

Objavljeno: 14:54h

Mladi Britanac je doživeo neprijatno iznenađenje kada mu je devojka priznala šta radi svaki put kad on nije kod kuće.

– Ja imam 26, a moja devojka 25 godina, i u vezi smo godinu dana. Naš seksualni život bih opisao kao veoma zdrav, bar sam ja mislio da je tako – priča on i nastavlja:

– Nedavno sam se vratio sa desetodnevnog poslovnog puta i jedva sam čekao da vodim ljubav sa njom. Dok smo se milovali u krevetu, ja sam se našalio da kada se igram sa sobom, ne može da se meri s njenim dodirom, a ona mi je uzvratila: Pa, i meni je pomalo dosadilo da fantaziram o bivšem dečku i onom zgodnom barmenu o kojem sam ti pričala!

– Potom mi je objasnila da kada je sama, i dok se samozadovoljava, često zamišlja kako bi bilo voditi ljubav sa muškarcima koje poznaje. Nisam mogao da verujem šta mi govori, i naravno da sam izgubio bilo kakvu želju za seksom – navodi mladić.

– To nije sve! Njoj nije bilo jasno zbog čega sam se ja iznervirao, pa mi je objasnila da je sa bivšim dečkom otvoreno razgovarala o vođenju ljubavi s drugim ljudima, i da ju je on ohrabrivao da zamišlja druge muškarce dok se zadovoljava. To je bilo previše za mene i nisam želeo da slušam dodatne intimne detalje – iskren je Englez.

– Posle svega, počeo sam da sumnjam u sebe, i imam utisak da joj ja nisam dovoljan. Vodim računa o izgledu, uvek sam privlačio pažnju žena i bez lažne skromnosti, sebi na skali od 1 do 10, dajem osmicu. Priznajem i da ja ponekad gledam filmove za odrasle dok se samozadovoljavam, ali te žene nisu u mom životu, niti ću ih ikada upoznati. Sa druge strane, ona zamišlja muškarce iz realnog života – zaključio je on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.