POZVAO ME JE I INSISTIRAO DA POVEDEM JOŠ JEDNU: Otišli smo do njegovih kola, SKINUO SE i zatražio OVO
Ilustracija, Foto: Profimedia

šokantno

POZVAO ME JE I INSISTIRAO DA POVEDEM JOŠ JEDNU: Otišli smo do njegovih kola, SKINUO SE i zatražio OVO

Dopisivanje je trajalo preko mesec dana, sve do večeri koju je Ešli opisala

Objavljeno: 15:10h

Dejt nekad ume da se završi katastrofalno Devojka po imenu Ešli, podelila je na internetu neobično iskustvo sa jednog dejta. Naime, momka koji se zvao Pol, upoznala je putem Tindera.

Kako sama kaže, Pol se, dok su se dopisivali, činio kao veoma fin momak, ali zbog brojnih poslovnih obaveza, nisu mogli da se sretnu.

Dopisivanje je trajalo preko mesec dana, sve do večeri koju je Ešli opisala:

– Bila sam u tržnom centru sa drugaricom. Pošto je Pol živeo nedaleko od tržnog centra, poslala sam mu poruku. Kad je čuo da sam blizu njegovog stana, pozvao me je odmah na večeru. Prvo sam odbila ponudu, jer sam bila sa drugaricom, ali je Pol bio uporan i insistirao je da povedem i drugaricu. Dogovorili smo se da se nađemo u jednom ekskluzivnijem restoranu – rekla je.

Ešli ne krije da se iskreno radovala njihovom viđanju. Uputila se sa drugaricom na dogovoreno mesto, i na parkingu ispred restorana, upoznala je Pola.

– Kada smo krenuli ka restoranu, počeo je da se pipa po džepovima. Tada je rekao da je zaboravio novčanik u kolima, da nas dve uđemo i zauzmemo mesto, a da će on ubrzo doći. Tako smo i uradile. Međutim, prolazilo je vreme a njega nije bilo, i ja sam se ozbiljno zabrinula. Pretpostavila sam da mu se uživo nisam dopala i da je samo pobegao – dodala je.

Ešli ne krije da je bila razočarana i da joj se Pol zaista dopao. Sa drugaricom je izašla iz restorana i prolazila je kroz parking, kada se njena drugarica iznenada zaustavila i rekla:

– Eno ga Polov automobil!

Drugarica se uputila ka kolima, želeći da Polu “očita bukvicu”, dok je Ešli stajala kao ukopana. Odjednom, drugarica je samo vrisnula, i viknula Ešli da ne dolazi ni slučajno. Ešli ne krije da se u tom momentu uplašila:

– Nisam znala zbog čega je tako reagovala. Bila sam radoznala pa sam dotrčala do kola. Tada sam se šokirala! Pol je sedeo u automobilu, potpuno go. Spustio je prozor, pogledao nas, i predložio nam trojku – završava Ešli.

Ešli je bila vidno razočarana, i sa drugaricom se samo okrenula i otišla.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.