ZBOG FANTAZIJA O KOLEGINICI, JAVLJAJU MI SE SRAMNE SLIKE U GLAVI: Vidim je u sado-mazo ODNOSU, a tada je OVAKVA
Foto: Profimedia

NAŠAO SE U PROBLEMU

ZBOG FANTAZIJA O KOLEGINICI, JAVLJAJU MI SE SRAMNE SLIKE U GLAVI: Vidim je u sado-mazo ODNOSU, a tada je OVAKVA

Ovo se često dešava, ali neki ljudi nemaju hrabrost da pređu granicu prijateljstva..

Objavljeno: 11:30h

Deidre je stručnjak za odnose u vezama, a ovoga puta stiglo joj je pismo jednog mladića koji ima probem koji sve više okupira njegovu pažnju.

Imam 28. godina, slobodan sam, ali imamo fantazije u vezi moje koleginice koja je u isto vreme i moja prijateljica. Nikada nismo bili u vezi niti sam osećao nešto prema njoj, bukvalno sam je gledao kao prijateljicu, a sada mi se u glavi javljaju slike zbog kojih me je vrlo često sramota, posebno kada je ona prisutna.

Maštam da smo u sado - mazo odnosu, gde je ona dominantna. Ne moram nešto specijalno da se uključujem, čim je vidim, film odmah krene sam da se razvija u mojoj glavi.

Što je najgore mislim da sam počeo i da se zaljubljujem u nju jer stalno razmišljam o njoj, o tome šta radi, da li je onlajn, ako vidim da jeste imam potrebu da joj pišem, a plašim se da će joj sve postati čudno...

Zapravo ne znam šta da radim? Ona nema pojma šta se kuva u meni.

Deidre je odgovorila: Mnogi imaju fantazije ovog tipa i takođe mnogi maštaju o svojim prijateljima, ali se nikada ne usude da naprave neki korak. Ukoliko ti je stalo do nje i to nije samo fizički odnos, onda moraš da se postaraš da izgradiš sa njom romantičniju vezu.

Međutim, ukoliko samo želiš da ispuniš svoju fantaziju, to možda i nije dobra ideja, jer može da se dogodi da na ovaj način prekineš prijateljstvo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.