1.500 ŽENA MISLI ISTO: OVO su najbolje godine za INTIMNE ODNOSE, vežite nas za KREVET
IlustracijaPREKO, Foto: Profimedia

MUŠKARCI SLUŠAJTE

1.500 ŽENA MISLI ISTO: OVO su najbolje godine za INTIMNE ODNOSE, vežite nas za KREVET

Što su ljudi stariji, odnosi postaju bolji

Objavljeno:

Koliko god godina da imate, vođenje ljubavi će biti odlično ako između vas i partnera postoji želja i strast.

Međutim, kako starimo, istina je da postajemo iskusniji, bolje znamo šta želimo od partnera u krevetu i sa takvim znanjem više toga možemo da pružimo drugoj strani.

A jedni su čak i priznali da je seks bolji kako starimo i pri tom otkrili koje su najbolje godine za vođenje ljubavi.

Da li su to tridesete, pedesete ili kasnije?

U jednom istraživanju u kojem su starije žene mlađoj generaciji davale životne savete, otkriveno je u kojim godinama žene najviše uživaju u vođenju ljubavi.

Više od polovine žena starijih od 50 godina insistira na tome da seks postaje sve bolji kako starite. Ali, isto tako, one su bile iskrene i otkrile da savršen brak ne postoji i da uvek treba verovati svojoj intuiciji.

One su savetovale mlađe žene da cene male stvari u životu, da vole sebe i da uvek idu ruku pod ruku sa svojim instinktom. U ovom istraživanju učestvovalo je 1.500 žena, 27 % njih je opisalo gubitak seksualnog nagona, odnosno libida, kao potpuni mit.

Ginekolog Paula Brigs, koja i predsedava Britanskim društvom za menopauzu, bila je “oduševljena” rezultatima istraživanja.

– Menopauza može biti pozitivna stvar za žene. Međutim, za mnoge je to nešto sa čim se součavaju pod strahom, ne znajući šta budućnost nosi sa sobom – rekla je ona.

Ostali saveti koji su predloženi mlađim generacijama uključivali su obezbeđivanje finansijske nezavisnosti od partnera, da nikad ne rade na poslu koji mrze i da putuju što je više moguće.

U istaživanju kompanije za zdravlje žena Organon, trećina žena starijih od 50 godina je preporučila udaju iz ljubavi i ništa drugo.

One su takođe insistirale na tome da seks postaje sve bolje kako starite, a tada su otkrile i da je 53. godina najbolja godina za vođenje ljubavi!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.