"IMAM 24 GODINE I JOŠ UVEK NISAM IMALA DEČKA": Previše sam PROBIRLJIVA, ali se i 1 STVARI plašim
Devojka, Foto: Profimedia

auuuu

"IMAM 24 GODINE I JOŠ UVEK NISAM IMALA DEČKA": Previše sam PROBIRLJIVA, ali se i 1 STVARI plašim

Istini za volju, imam 24 godine i još nisam imala dečka s kojim bih zaista mogla ići na sastanke ili ga dovesti da upozna moju porodicu

Objavljeno: 21:39h

„Oduvek sam bila tip žene koja čita ljubavne romane Nikolasa Sparksa, pitajući se o danu kada će muškarac poput onih iz romantičnih filmova doći i oboriti me s nogu“, kaže Tilija, spisateljica koja se fokusira na veze i ljubavne teme

Međutim, zadovoljna sam sa svojom pričom

Istini za volju, imam 24 godine i još nisam imala dečka s kojim bih zaista mogla ići na sastanke ili ga dovesti da upozna moju porodicu...

Znam da zvuči čudno, ali to je istina. Pa, zašto onda nisam imala stabilnog dečka? Verujem da je to uglavnom zato što želim određeni tip muškarca kojeg je teško naći u ovoj generaciji.

Na primer, volela bih imati dečka koji je uistinu stara duša. Onaj koji veruje da dame idu prve, onaj koji veruje u otvaranje vrata za ženu i onaj koji plaća račun na sastanku. Takođe, želela bih dečka koji veruje u čekanje do braka za odnose, stoga mi nije najlakši zadatak pronaći to u stvarnom svetu.

U prošlosti sam se borila da se skrasim s prvom osobom koja je pokazala da se zanima za mene. Na kraju, to mi je oduzelo dečka s kojim mogu provesti život, za razliku od internetske veze.

Želim dečka koji je fizički uz mene, a ne nekoga s kim moram upotrebiti svoju maštu kako bih bila u vezi. Istini za volju, želim više za sebe. E sad, ne kažem da to što imam 24 godine i solo sam nema svoje prednosti. Na primer, mogu da izađem i popijem čašu vina sa svojim drugaricama. Ili mogu otići na žensko putovanje sa svojim najbližim prijateljicama kad god poželim. Ne moram svoje vreme deliti između prijatelja i romantične veze.

Međutim, glavni razlog zašto nisam izlazila je strah od odbijanja jer moje zdravlje ponekad nije najbolje. Zbog toga se bojim da će to postati previše za mog partnera. Sada, međutim, dolazim do tačke u kojoj sam u srednjim 20-ima i želela bih videti šta mi to sastanci mogu ponuditi.

Sigurnija sam u to što želim nego kad sam bila u kasnim tinejdžerskim godinama. Nekad sam bila blokirana kada je reč o sastancima. Bojala sam se da će biti neverojatno teško pronaći mladića koji ne traži vezu koja se temelji samo na izgledu, seksu ili novcu. Uplašila sam se izložiti se i reći: „Hej, pogledaj me, ja sam na tržištu“, ako znaš na što mislim. Ipak, uglavnom sam spremna videti šta je tu za mene kao osobu.

(Espreso / Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.