UZ 5 POLOŽAJA VRELA AKCIJA U AUTOMOBILU BIĆE NA VRHUNCU: Zadovoljite PARTNERA da se STAKLA ZAMAGLE
Ljubav, Foto: Profimedia

GORI SVE

UZ 5 POLOŽAJA VRELA AKCIJA U AUTOMOBILU BIĆE NA VRHUNCU: Zadovoljite PARTNERA da se STAKLA ZAMAGLE

Kad budete sigurni da ste sve od navedenog prošli, evo šest pozicija koje Kort preporučuje za seks u automobilu

Objavljeno: 19:54h

Bez obzira na to je li vam spavaća soba postala malo dosadna za akciju ili su se “stvari” pokrenule dok ste napolju i jedva čekate da dođete kući, odnos u automobilu uzbudljiva je i avanturistička opcija. Mnogi seksualni položaji na koje ste navikli u spavaćoj sobi mogu se prilagoditi automobilu, prednjem ili zadnjem sedištu.

Pre nego započnete, zapamtite da je sigurnost na prvom mestu. Parkirajte i povucite ručnu, kaže dr. Džo Kort, sertifikovani seksualni terapeut i klinički direktor Centra za odnose i seksualno zdravlje. Takođe, pripazite da ste na dovoljno usamljenom mestu jer biste mogli dobiti kaznu za neprimereno ponašanje.

Kad budete sigurni da ste sve od navedenog prošli, evo šest pozicija koje Kort preporučuje za seks u automobilu.

Pseći stil na zadnjem sedištu

Krećete kao i kod regularnog psećeg, na sve četiri, samo na zadnjem sedištu. Vaš partner kleči iza vas i penetrira sa zadnje strane. Ako je vaš partner visok i glava mu udara o strop, može se gornjim delom tela nagnuti preko vas. Ovaj je položaj dovoljno kompaktan za akciju na zadnjem sedištu i lako se prilagođava kako bi se oba partnera udobno smestila. Osim toga, Kort kaže da ova pozicija omogućuje duboku penetraciju koja može biti ugodna za oba partnera, kao i stimulaciju G-tačke.

Sedeći “zadnji ulaz”

Vaš partner bi trebalo da sedne na suvozačevo mesto i po želji spustiti naslon sedala. Vi se penjete i sednete u krilo svog partnera, okrenuti prema prednjem delu automobila. Dok vas partner penetrira, možete se sagnuti napred i nasloniti ruke na nadzornu ploču zbog dodatne podrške ili nasloniti se na partnera ako želite više kontakta i milovanja. Ovaj je položaj lako napraviti u automobilu, a može biti i malo diskretniji od položaja poput psećeg stila. Kort kaže da ovaj položaj možete isprobati i na vozačevom sedalu, ali to može biti teže s upravljačem na putu.

Kaubojka u autu

Vaš partner trebao bi sesti na mesto vozača ili suvozača. Vi klečite ili čučite na njemu, okrenuti prema svom partneru. Možete se kretati gore dole ili raditi sve što smatrate da je najbolje. Baš kao i dobra stara kaubojka, ova pozicija omogućuje da preuzmete kontrolu nad dubinom i brzinom prodiranja. Osim toga, oba partnera tokom seksa mogu upotrebiti svoje ruke za poticanje erogenih zona poput klitorisa. Stimulacija klitorisa veliki je plus jer 36,6 % žena treba pravu stimulaciju klitorisa za orgazam tokom seksa, pokazuje jedna od studija iz 2018.

Školjka

Trebalo bi da ležite na leđima i prebacite noge preko glave tako da su vam članci blizu ramena, a kolena na prsima. Po potrebi možete rukama držati noge u tom položaju. Vašem partneru ovje bi trebalo biti potrebno neko vreme da vas zadirkuje trljanjem organa o klitoris i okolno područje. On može ući s misionarske pozicije. Osim toga, s podignutim nogama prodor može biti dublji nego u tradicionalnom misionarskim. Da ne spominjem, vaš partner imaće vrlo lep pogled, međutim ovaj položaj zahteva malo fleksibilnosti partnera u kojeg se ulazi, tj vas.

Žlica

Vaš partner trebao bi ležati sa strane na zadnjem sedištu, leđima naslonjen na naslon. Vi dolazite u položaj male kašike uz svog partnera dok partner ulazi s leđa. Ova je pozicija odlična kada se želite osećati blisko i intimno sa svojim partnerom, čak i ako ste u automobilu, kaže Kort. Kaže da položaj omogućuje ugodno maženje i stimuliranje G tačke.

Isprobajte ove položaje i dodajte im lični doprinos kako biste otkrili šta je najbolje za vas i vašeg partnera. Možda ćete neko vreme trebati vežbati seks u automobilu, no nakon što shvatite logistiku, brzo ćete se zabaviti i zamagliti prozore.

(Espreso / Ženski recenziraj)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.