SVA SAM BILA VRELA, MISLILA SAM DA ĆU UMRETI: Devojka tokom PREDIGRE uradila OPASNU stvar u KREVETU, bila i VEZANA
Ilustracija, Foto: Shutterstock

jedva ostala živa

SVA SAM BILA VRELA, MISLILA SAM DA ĆU UMRETI: Devojka tokom PREDIGRE uradila OPASNU stvar u KREVETU, bila i VEZANA

Čuvajte se bolesnika!

Objavljeno: 19:06h

Svi volimo da se ponekad "igramo igrica" sa svojim partnerom, neretko čak i pod opasnim okolnostima.

S*ksualne igrice mogu osvežiti i vratiti stari žar u vezu među partnerima, međutim, ukoliko jedna strana počne preterivati, morate staviti "veto"! Često nas upravo uslude s*ksualne ideje mogu koštati zdravlja, pa i života.

Bičevi i povez na očima još su koliko-toliko prihvatljivi, no neke granice bi se stvarno trebale znati. Jer onda više nije reč o s*ksualnim igricama nego o čistom zlostavljanju.

Tako jednu neslanu s*ksualnu igricu je doživela jedna anonimna studentkinja iz Amerike. K.B (32) našao se na sudu jer je svoju 25-godišnju devojku naterao na opasne s*ksi igrice.

Partner joj je, dok je imala povez na očima, na vaginu prislonio elektrošoker jačine 240 volti zbog čega je devojka pomislila kako ima srčani udar i da će umreti.

- Osjećala sam se kao da sam u mikrotalasnoj rerni. Celo telo bilo mi je vrelo, kao da gorim. Osetila sam kako će mi uši eksplodirati – ispričala je 25-godišnja devojka na sudu u Kembridžu.

Priznala je kako je pristala na s*ksi igrice poput onih iz "50 nijansi sive" nakon što joj je njen dečko rekao kako je dosadna u krevetu. Pristala je da je zaveže na drvenu ploču za s*ks koju je imao u svojoj kući. No, ono što je potom usledilo nije očekivala ni u najgoroj noćnoj mori.

Porekla je da je i ona koristila elektrošoker na testisima svoga optuženog dečka, kao i da mu je gasila cigarete na bradavicama te ga palila s aparatom za zavarivanje.

- To su apsolutne gluposti - rekla je ona.

Ispričala je kako ju je 32-godišnjak često vezao na ''ploču za s*ks'' te je udarao bičevima koji su imali metalne šiljke. Priznala je kako mu je prvi put dopustila da koristi elektrošoker na njenim bradavicama, no nije očekivala da će je toliko boleti. Dopustila mu je da ga prisloni i na njenu vaginu, ali isključenog. No, on ga je ipak uključio bez njenog dopuštenja.

Inače, ovaj momak je već bio u zatvoru zbog s*ksualnog zlostavljanja svoje bivše devojke.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.