5 znakova da je vaša veza osuđena na raskid (GIF)

TUGA I SLIČNE STVARI

5 znakova da je vaša veza osuđena na raskid (GIF)

Mislili ste da je on čovek vašeg života i da ćete zauvek ostati zajedno ali ste se ubrzo razdvojili. Da ne biste opet prolazili kroz neočekivano raskidanje pogledajte znaske koje vam šalje.
Objavljeno:

Zaljubljeni ste, ali nešto u vašoj vezi ne štima kako treba, a vi ne znate šta? Ponekad ste euforični i srećni a ponekad biste hteli nestane iz vašeg život jer vas čini tužnim? Ovi mali znaci vam mogu pokazati da li je vaša veza dugotrajna i da li treba raditi na njoj, ili joj se bliži kraj. 1. Tokom svađe koristite kritike i prezir Partnerove navike vas mogu izbaciti iz takta i prigovor vam tada deluje kao potpuno normalan. Ipak, postoje reči kojima tokom svađe nije mesto tu gde ih stavljate. Vređanje partnerove inteligencije i podcenjivanje su znak lošeg odnosa koji neće dugo opstati.

tumblr
Sumnjate da vam je dečko psihopata? Ovaj trik će vam otkriti da li ste u pravu! (FOTO)​ 2. Ne verujete partneru Poverenje je temelj dobre veze ukoliko ga nemate vaša veza nije dugog daha. Bilo da je narušeno preljubom ili bilo čime drugim ovakve prepreke su nepremostive. Ako nakon takvog događaja odlučite da spasete vezu važno je da oba partnera budu iskrena i voljna da nastave dalje.
tumblr
9 tipova ljubavnih veza: Procenite kakva je vaša i koliko će trajati (FOTO) 3. Nedostatak dodira Dodiri zbližavaju partnere i čine vezu emotivnom i strastvenom. Srećni parovi često razmenjuju dodire i poljupce. U lošim vezama nije stvar da li vas partner često dodiruje već kako se vi osećate tada. Ako na dodir ne odgovarate dodirom, i ako vam ne prija da se mazite vreme ja da raskinete.
tumblr
3 razloga zašto ste se baš u ovom trenutku setili bivšeg (GIF)​ 4. Stalno ste u nekoj drami Život je prepun drama i to ga čini dinamičnim i zanimljivim. Kada te drame prerastu u nešto nepodnošljivo i preterano treba raskinuti. Česte svađe i prepucavanja, podizanje tona na partnera čine odnos nezdravim i trebalo bi da ga prekinete.
tumblr
Da li znate kad je pravo vreme za raskid? (FOTO) 5. Gubite zajedničke interese Sedite zajedno i oboje ćutite, nemate zajedničke hobije, jedva čekate da partner izađe iz kuće.Radije se viđate sa drugim ljudima nego što provodite vrema sa partnerom, sve to znači da ste se udaljili. Ako u vezi nema motivacije onda će se brzo završiti.
tumblr
Kako da osvojite muškarca? Najjednostavniji ženski trik koji uvek pali! (GIF) (Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.