10 pravila za privlačenje ljubavi! Provereno deluje... (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

tajne feng šuija

10 pravila za privlačenje ljubavi! Provereno deluje... (FOTO) (GIF)

Ne očajavajte ako ste već dugo same, ima leka i tome.... Svako pre ili kasnije pronađe svoju srodnu dušu, a ovako je možete podstaći da dođe što pre
Objavljeno: 13:46h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sigurno se pitaš zašto još nisi pronašla onog pravog i kako to da nemaš sreće u ljubavi? Po feng šuiju ljubav se može privući tako što ćeš napraviti male promene u svojoj okolini. To čak i nije neki hokus pokus u koji motrate nešto posebno verovati, napravite ove promene i videćete šta će se desiti nakon toga.

Šta da radiš ako ti se sviđa bivši dečko najbolje drugarice? (FOTO) (GIF)

Feng shui je drevna kineska veština uređenja prostora i življenja u skladu s okruženjem u kojem boravite, tako da privučete pozitivnu životnu silu Chi u svoje domove i svoj život da biste osigurali sreću. On se temelji na promatranju nebeskih i zemaljskih sila, odnosno vremena i prostora i interakciji energije ovih faktora.

6 stvari koje nikada nećete morati da uradite za osobu koja vas stvarno voli (FOTO) (GIF)

foto: giphy

Feng shui je moguće praktikovati i uz pomoć modernog zapadnjačkog kompasa, ali u tom slučaju morate dobro poznavati teoriju, da biste ispravno protumačili značenja. Čak i čitavu kuču možete ukrasiti potpuno modernim elementima, a da ona bude u skladu sa feng šui harmonijom.

U feng šuiju svako ima svoj poseban ljubavni smer, a njega određuje godina rođenja. Da biste bili privlačniji i imali više sreće, uskladite svoju spavaću sobu sa svojim ljubavnim putem.

foto: Profimedia

U zavisnosti od toga u kojoj ste godini rođeni obratite pažnju na svoj llični pravac:

- Ako ste rođeni u godini Tigra, Konja ili Psa vaš ljubavni smer je Istok

- Ako ste rođeni u godini Zmije, Petla, ili Bivola vaš ljubavni smer je Jug

- Ako ste rođeni u godini Majmuna, Pacova ili Zmaja vaš ljubavni smer je Zapad

- Ako ste rođeni u godini Svinje, Zeca ili Koze vaš ljubavni smer je Sever

Kada odredite vaš lični smer u ljubavi, možete da prionete na preuređivanje spavaće sobe i samim tim u nove ljubavne pobede. Feng šui daje sledeće savete:

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.