7 SAVETA ZA POBOLJŠANJE TEHNIKE U KREVETU: Od monotone akcije napravite VATROMET
Odnos, Foto: Profimedia

novo

7 SAVETA ZA POBOLJŠANJE TEHNIKE U KREVETU: Od monotone akcije napravite VATROMET

Što više komunicirate, bolja je predigra, seks i sve posle toga

Objavljeno: 21:28h

Da li ste umorni od lošeg seksualnog života? Vi i vaš partner stalno imate isti dosadan i monoton seks? Ako zaista želite pravo uzbuđenje u spavaćoj sobi, pratite ove savete koji će vam pomoći da poboljšate seks i intimnost.

Preobrazite svoju dnevnu rutinu dodavanjem malo spontanosti, jer samo tada vam seks može ponovo postati zabavan!

1. Koristite lubrikant

Postoji mnogo razloga zašto bi trebalo da koristite lubrikant tokom seksa. Istina je da bez obzira koliko vaš partner može biti uzbudljiv, lubrikant se ipak može dodati da poboljša seksualno iskustvo.

Čini seks ugodnijim smanjujući trenje koje izaziva bol i nelagodu. To takođe može biti način da uvedete nove senzacije tokom seksa, i nema ništa loše u želji da se stvari menjaju s vremena na vreme.

2. Komunicirajte

Komunikacija je neophodna za poboljšanje stvari u spavaćoj sobi. Omogućava stvaranje i uspostavljanje granica. Takođe postavlja dinamiku očekivanja u tim intimnim trenucima. Osnova za odličan seks je odlična komunikacija. Što više komunicirate, bolja je predigra, seks i sve posle toga.

3. Zakažite seks

Ako ste prezauzeti za seks, previše ste zauzeti! Ponekad nas život preplavi svim i svačim, zbog čega seks pada u drugi plan, a to nije dobro.

Dajte prednost seksu tako što ćete ga dodati u svoj raspored. Stavljanjem seksa u kalendar, garantujete da će se to dogoditi uprkos svemu drugom što se dešava.

4. Uključite predigru

Predigra je više od oralnog zadovoljstva pre penetracije. To je zapravo bilo koji oblik seksualne (ili ne-seksualne) aktivnosti koji vas dovodi u raspoloženje pre snošaja.

Predigra može početi satima pre vašeg seksualnog susreta i odličan je način da poboljšate seks i intimnost u vašoj vezi van spavaće sobe. Osigurava da su oba partnera na vrhuncu uzbuđenja u vreme snošaja.

5. Koristite seksualne igračke

Korišćenje vibratora (ili bilo koje druge igračke) tokom seksa može poboljšati odnos sa vašim partnerom. Seks igračke otvaraju vrata za mnogo zabave i istraživanja. Postoji mnogo igračaka za različite namene.

Postoje i neki koje možete koristiti dok vas partner gleda, koje vaš partner može koristiti na vama (i obrnuto), pa čak i neke koje možete koristiti zajedno tokom predigre i seksa. Zato izaberite igračku i zabavite se.

6. Budite spontani

Vremenom, seks može postati pomalo monoton ako uvek radite istu rutinu. Budite spontani i začinite stvari. Održava seks (i vezu) zabavnim i uzbudljivim! Vjerovali ili ne možete biti i spontani pri planiranju seksa. Kako? Izaberite slučajni datum i vreme, a ostalo pustite da se dogodi spontano.

7. Uživajte u trenutku

Zabavite se i oslobodite pritiska postizanja orgazma svaki put kada vodite ljubav. Izgubite se u trenutku da biste se potpuno prepustili i opustili.

Uživajte u svakom osećaju, svakom trnu, svakom golicanju, svakom poljupcu... Pomeranjem fokusa možete uživati ​​u maksimalnom zadovoljstvu, piše Sexpert.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.