AKO ŽENE OVO RADE U KREVETU, SKLONIJE SU VARANJU PARTNERA: Muškarci, ovo morate da znate
Prevara, Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

AKO ŽENE OVO RADE U KREVETU, SKLONIJE SU VARANJU PARTNERA: Muškarci, ovo morate da znate

Seksualna terapeutkinja Tammy Nelson je otkrila za The Sun da je više od 50 posto žena glumilo orgazam za vreme seksualnog odnosa

Objavljeno:

Prethodna istraživanja su pokazala da žene koje glume orgazam osećaju nezadovoljno seksualnim životom koji imaju s partnerom. A to je znak da će vas žena verovatnije varati

Ako žena dugo i neprestano glumi orgazam, svoju sreću u seksu poželeće potražiti negde drugde, otkrilo je novo istraživanje. Intenzitet i količina orgazma nisu uticali na ženinu želju za varanjem, ali duže vremensko razdoblje glumljenja orgazma je uticalo na želju za ispunjenjem seksualnih potreba van veze.

Seksualna terapeutkinja Tammy Nelson je otkrila za The Sun da je više od 50 posto žena glumilo orgazam za vreme seksualnog odnosa, a čak ih je 80 posto to i naglas priznalo.

- Većina žena treba direktnu stimulaciju klitorisa između 7 i 45 minuta, a ako ne pokažu svoje zadovoljstvo nekim oblikom fizičke potvrde, nećete znati ni jeste li otprilike blizu - objašnjava Nelson rezultate istraživanja.

Prethodna istraživanja su pokazala da žene koje glume orgazam osećaju nezadovoljno seksualnim životom kojeg imaju s partnerom. Takođe, ređe razgovaraju ili uopšte ne razgovaraju o svojim seksualnim željama, što potiče traženje zadovoljstva negde drugde.

Istraživanje je sprovedeno nad 138 žena i 121 muškarcem u heteroseksualnim vezama. Pitanja su se bazirala na njihovim seksualnim navikama, ispunjenošću seksom, klimaksu i varanju.

(Espreso / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.