6 stvari koje nikada nećete morati da uradite za osobu koja vas stvarno voli (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

koliko se volite

6 stvari koje nikada nećete morati da uradite za osobu koja vas stvarno voli (FOTO) (GIF)

Veza uvek zahteva malo napora da bi rasla i razvijala se kako treba, ipak postoje stvari koje prava ljubav nikad ne traži i ne iziskuje
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Svaka veza razlikuje, ali ipak postoje i određene stvari koje svaku vezu čine sličnom. Ako vas neko iskreno voli to ćete znati, a ako razmišljate o tome da li vas voli, znajte da tu nešto škripi.

PROVERENO! 10 načina da ga nateraš da se zaljubi u tebe! (FOTO) (GIF)

Kada nekoga volite onda ste i dobri prema njemu, isto takav taj neko mora biti i prema vama. Postoje stvari koje nikad ne morate da radite ako ste u vezi sa osobom koja vas poštuje.

10 stvari koje treba da znate pre nego što se zaljubite (GIF)

6 stvari koji nikad, ali baš nikad nećete morati da radite ako ste u vezi sa osobom koja vas voli:

foto: giphy

1. Moliti

Za pravu ljubav ne treba moliti. Prava ljubav teče prirodno i bez napora, poput mlaza vode. Možete se udaljiti od nje, ali ona će i dalje teći. Kada nekoga molite da vas voli, nikada nećete dobiti ljubav kakvu želite, a očito je da od druge strane tražite nešto što ona ne može da vam pruži.

foto: Profimedia

2. Menjati se

Kada vas neko voli, onda voli sve vaše vrline i mane. Možda se neće uvek s vama složiti, ali neće menjati ni način na koji se raspravlja s vama. Kada neko koga volite od vas traži da se menjate to je kao da traži da odete. Prava osoba ne traži idealnog partnera već nekoga ko joj odgovara.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.