OSVETA SE SLUŽI HLADNA: Ostavila dečka, on odlučio da napravi dete ZABRANJENOJ OSOBI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

užas

OSVETA SE SLUŽI HLADNA: Ostavila dečka, on odlučio da napravi dete ZABRANJENOJ OSOBI!

Ejmi Kork podelila je video na svom TikTok profilu u kojem je otkrila kako se njen bivši dečko odlučio da se osveti nakon što ga je ostavila za druge devojke

Objavljeno: 22:31h

Veze mogu biti veoma komplikovane, ali postoji jedna stvar oko koje se većina ljudi slaže - „ženski kod“. Ženski kod je nepisani i često neizgovoreni skup pravila koja postoje između devojke i njenih najboljih prijatelja, kako piše The Sun, a kršenje koda može dovesti do prekida prijateljstva.

U osnovi se navode stvari koje prijatelji mogu, a šta ne bi trebalo da rade sa prijateljičinim dečkom ili bivšim dečkom, uključujući ulazak u vezu i spavanje s njim. Međutim, jedna devojka je morala to da nauči na teži način.

Ejmi Kork podelila je video na svom TikTok profilu u kojem je otkrila kako se njen bivši dečko odlučio da se osveti nakon što ga je ostavila za druge devojke. „Kad ga ostaviš odluči da ima bebu sa tvojom „ najboljom prijateljicom “. Sa sigurnošću mogu reći da više nismo prijateljice ", napisala je u videu.

I nije jedina koja je doživela takvu situaciju, jer su je mnoge devojke u komentarima saosećale. "Izgleda da imamo istog bivšeg dečka i prijateljicu", prokomentarisala je jedna devojka, dok ju je druga tešila: "Bar nisi zatrudnela sa njim."

(Espreso/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.