U VEZI SU, A IMAJU ODNOSE SA DRUGIMA: Ipak, imaju 1 VAŽNO PRAVILO
Ilustracija, Foto: Profimedia

bizarno

U VEZI SU, A IMAJU ODNOSE SA DRUGIMA: Ipak, imaju 1 VAŽNO PRAVILO

Nedavno je shvatio da je njegova devojka imala ozbiljniju vezu sa drugom ženom, ali nisu pričali o tome

Objavljeno: 22:01h

- Moja devojka i ja imamo odličan aranžman. U otvorenoj smo vezi i ako neko od nas voli da se zabavlja sa nekim drugim, i to je u redu. Dakle, naš seksualni život je još uvek svež i uzbudljiv. Uvek smo spremni da isprobamo nove stvari - kaže neimenovani Britanac.

Imaju, kaže, jednostavna pravila - samo jednom spavaju sa nekim drugim i nema hvalisanja. On ima 28, a devojka 27 godina.

- Iako naša otvorena veza traje već tri godine i super smo, zabrinut sam što je prekršila pravilo. Mislim da je započela aferu sa nekom devojkom i to me potpuno iznenadilo. Naime, samo sam je zamišljao s drugim muškarcima. Mislim da ne bih mogao da se takmičim ako se zaljubi u drugu ženu - kaže Britanac.

Nedavno je shvatio da je njegova devojka imala ozbiljniju vezu sa drugom ženom, ali nisu pričali o tome. Primetio je da se često dopisivala sa njom.

- Mislim da su često zajedno, više puta. Često se dopisuju, mislim da su se zaljubili - rekao je mladić, tražeći savet od ljubavnog stručnjaka.

Savetnica za odnose Deidre mu je rekao da je otvaranje prema trećim stranama uvek put u neizvesnost.

- A sa tom neizvesnošću uvek dolazi ljubomora i nesigurnost. Vreme je da pregledate pravilnik i razgovarate o tome sa svojom devojkom. Dajte joj do znanja kako se osećate i razgovarajte o tome kakvu vezu želite - savetuje Deidre.

Poverenje je ključno u svakoj vezi, pa čak i ako oboje odlučite da želite da nastavite otvorenu vezu, piše The Sun.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.