ŽENE OTKRILE GDE SU I SA KIM VARALE MUŽEVE, OVO MORATE ČUTI: Zgrabila sam majstora za donji veš i odvukla u sobu
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVESTI

ŽENE OTKRILE GDE SU I SA KIM VARALE MUŽEVE, OVO MORATE ČUTI: Zgrabila sam majstora za donji veš i odvukla u sobu

Mame koje dugi niz godina varaju otkrile su svoje 'najprljavije' tajne, od dugogodišnjih afera s kolegama do veza s građevinarima koji rade na njihovim kućama

Objavljeno: 10:41h

O ovoj temi pisalo se na australskom roditeljskom blogu, Stay At Home Mum, gdje su supruge iz predgrađa koje su više puta bile neverne svom mužu priznale neveru u uredu, salonu za masažu, pa čak i u bračnom krevetu.

Jedna je žena priznala da je imala grubi polni odnos s čovekom koji joj je postavljao krov, a mužu je priznala kako su ljubavni ugrizi na vratu zapravo ubodi komarca.

- Imala sam aferu s čovekom koji mi je postavljao krov. Moj seksualni život s mužem je odličan, ali zbog ove afere osećala sam se kao tinejdžerka. Pitao me treba li još nešto napraviti u kući, a ja sam rekla televizor u spavaćoj sobi. Zgrabila sam ga za radne hlače i imali smo neverovatan seks - ispričala je jedna žena.

Druga je priznala da je više puta spavala sa strancem s aplikacija za spojeve, dok je njen muž nedelju dana provodio u kući svojih roditelja.

- Moj suprug i ja nedavno smo imali nedelju dana 'pauze'. Bio je kod tate kako bismo imali vremena jedan za drugo. Četiri noći od sedam koliko ga nije bilo, imala sam seks s nekim koga sam pronašla na Tinderu. Osećam se pomalo loše sad kad se vratio, ali jednostavno mi ne posvećuje potrebnu pažnju pa ne žalim - nadodala je druga.

Druge su varale muževe na poslu, a jedna je žena priznala da je nakon mesec dana seksualne napetosti između nje i šefa, napokon spavala s njim.

- Jučer sam prešla granicu. Osećam se tako krivo. Moram ga izbegavati po svaku cenu. Što ako moj muž sazna ili njegova žena? Igrala sam se s drugim muškarcem, a zatim došla kući i poljubila muža kao da se ništa nije dogodilo. Šta nije u redu sa mnom? - napisala je jedna.

Naime, još jedna koja je imala seksualne aktivnosti s šefom, iznenadila se kada joj je suprug saznao za to.

- Poslala sam mu svoju sliku u seksi donjem vešu za koju je moj suprug saznao, ali umesto da se naljuti, dao mi je ulaznicu za zabavu - samo ako mu kažem detalje - govori.

Jedna je žena imala neočekivani susret u salonu za masažu.

- Dve nedelje kasnije nakon te masaže poslao mi je poruku i rekao da navratim na masažu. Jesam i spavali smo zajedno - ispričala je, piše Daily Mail.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.