RAZMENJIVALI SMO EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE, A KADA SAM JOJ POSLAO OVO UNIŠTIO SAM BRAK: Supruga je POLUDELA
Ilustracija, Foto: Profimedia

POGREŠAN POTEZ

RAZMENJIVALI SMO EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE, A KADA SAM JOJ POSLAO OVO UNIŠTIO SAM BRAK: Supruga je POLUDELA

Jedna nepromišljenost ga je skupo koštala

Objavljeno: 12:27h

Jedan sredovečni Britanac se gorko pokajao zbog trenutka slabosti, jer time je upropastio svoj brak.

– Ja imam 58, a moja supruga 56 godina. U braku smo 25 godina i sve je bilo u najboljem redu dok ja nisam napravio najveću glupost u životu – kaže muškarac i nastavlja:

– Pre tri meseca, moja bivša devojka me je kontaktirala preko društvenih mreža i počeli smo da razmenjujemo poruke. Na početku, sve je bilo nevino, pričali smo o svojim životima i uspomenama iz starih dana.

– Ali, to se promenilo kada mi je u poslednjoj poruci poslala svoju sliku u toplesu. Bio sam toliko glup da sam joj uzvratio, i to slikom svog polnog organa. Za mene je to bilo više pitanje pažnje, kakvu nisam previše dobijao od supruge. Međutim, sve je krenulo nizbrdo, kada je žena videla ove eksplicitne slike u mom telefonu – priznaje on.

– Načisto je poludela i odmah me je izbacila iz kuće. A ja sam shvatio da sam jednim pritiskom na dugme, za par sekundi uništio 25 godina braka. Volim svoju suprugu i ona mi mnogo nedostaje. Očajan sam i ne znam šta ću da radim ako mi ona ne oprosti – iskren je Englez.

Odgovor terapeuta: Morate da shvatite da ste mnogo povredili suprugu i da je šteta već napravljena.

Pokušajte da joj objasnite koliko se kajete i da je ubedite,, ukoliko vas primi nazad, da to više nikada nećete uraditi.

Bez obzira na to da li ste dobijali dovoljno pažnje od nje, to nije bio razlog da razmenjujete seksi poruke s bivšom devojkom.

Veze se oporavljaju i posle mnogo većih izazova, ali samo pod uslovom da su obe strane spremne da ulože trud.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.