USRED NOĆI SAM UHVATIO ŽENU U ŽESTOKOJ AKCIJI SA KOMŠIJOM (42): Odlepio sam, ali zbog OVOG jedva čekam REPRIZU
Ilustracija, Foto: Profimedia

SVIDELO MU SE

USRED NOĆI SAM UHVATIO ŽENU U ŽESTOKOJ AKCIJI SA KOMŠIJOM (42): Odlepio sam, ali zbog OVOG jedva čekam REPRIZU

Šokirao se kada je video šta se događa u komšijinoj kući

Objavljeno:

U samo jednoj noći, jedan Britanac je doživeo dva ogromna šoka kada je saznao ga žena vara s prvim komšijom.

– Oboje imamo po 35 godina, u braku smo 10 godina i imamo dve predivne ćerke. Moja supruga radi kao “mobilna” frizerka, odlazi po pozivu u kućne posete klijentima, i to nam je odlično došlo jer može da posveti dosta vremena deci – kaže on i dodaje:

– Već šest meseci šiša našeg prvog komšiju. On je bilder i ima 42 godine. Prethodnog vikenda je uveče otišla kod njega, i posle izvesnog vremna sam se setio da mi treba nešto iz njenog auta. Međutim, nisam mogao da nađem ključeve i došao sam do komšijine kuće i srce mi je stalo kada sam pogledao kroz prozor.

– Njih dvoje su žestoko vodili ljubav. Prvo što sam primetio je da je on veoma obdaren i da ona uživa s njim mnogo više nego sa mnom. Pao mi je mrak na oči i hteo sam da uletim unutra i napravim haos, ali onda se dogodilo nešto sasvim neočekivano… osetio sam koliko sam uzbuđen ovim prizorom i nisam mogao da verujem šta se dešava – objašnjava muškarac.

– Uvek sam bio paranoičan u vezi sa veličinom mog polnog organa, i sada kada sam ih video u akciji, jasno mi je zašto. Ništa nisam rekao supruzi. Iako me je povredila njena prevara, ipak mislim da bih trebao da se opustim i pustim da stvari idu svojim tokom – priznaje Englez.

– Nikako ne mogu da zaboravim šta sam video, i jedva čekam reprizu. Stalno joj pominjem komšiju i nadam se da će ga ubrzo ponovo šišati, da sve mogu da gledam. Da li sam ja astran – zaključio je muškarac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.