PROVERENO! 10 načina da ga nateraš da se zaljubi u tebe! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

da bude zauvek tvoj

PROVERENO! 10 načina da ga nateraš da se zaljubi u tebe! (FOTO) (GIF)

Upoznala si slatkog dečka i zaljubila se, ali ne znaš kako da ga smuvaš. Pa lako je, samo prati ove detaljne instrukcije
Objavljeno:

4. Prirodni izgled je zakon

Nije bitno da li imaš savršeno telo da bi se svidela muškarcu, ali potrudi se oko svog izgleda. Istakni ono što je lepo, a prikrij nedostatke. Mirišljava i čista kosa, ne previše šminke i osmeh čine čuda. Nemoraš nabadati štiklama poi čitav dan da bi bila privlačna.

foto: Giphy

5. Pričaj mu o svom hobiju

Momcima se sviđaju pametne devojke s kojima mogu da razgovaraju i od kojih mogu saznati nešto novo. Ako se baviš nekom aktivnošću, tu je tvoja prednost jer sigurno imaš mnogo zanimljivih tema. Momcima nisu privlačne devojke koje se samo smeškaju i nemaju o čemu da razgovaraju.

foto: Profimedia

6. Budi uvek svoja

Od svih trikova i saveta ovaj je možda najvažniji. Ako dečku glumiš nešto što nisi, on se neće zaljubiti u pravu tebe. Pitanje je da li ćeš mu se sviđati i kad ‚‚otkriješ karte”. Uvek imaj svoje ja. U vezi ćeš biti srećna samo s onim ko te voli onakvu kakva zaista jesi.

foto: tumblr

7. Gledajte utakmicu zajedno

Momcima se sviđaju opuštene devojke koje umeju da ćaskaju i s njegovim drugarima ili da odgledaju neku važnu utakmicu. Još im je veća fora ako voliš da se baviš sportskim aktivnostima koje on voli. To im je simpatičnije od uštogljenih devojaka koje samo brinu da li će im se pokvariti nova frizura ili šminka.

foto: Thinkstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.