ZA 10 GODINA BRAKA 3 PUTA SMO IMALI ODNOSE: Na kolenima sam morala da radim 1 stvar, TERAO ME JE
Ilustracija, Foto: Profimedia

očajna žena

ZA 10 GODINA BRAKA 3 PUTA SMO IMALI ODNOSE: Na kolenima sam morala da radim 1 stvar, TERAO ME JE

Ona ne zna šta da uradi kako bi sačuvala svoj brak

Objavljeno:

Očajna Britanka ne zna šta još da uradi da bi naterala supruga da vode ljubav.

– Ja imam 32, a moj muž 34 godine. Imamo petogodišnju ćerku i to je jedina svetla tačka našeg braka – priča ona i dodaje:

– Za 10 godina braka, on je samo tri puta vodio ljubav sa mnom. Bukvalno me je terao da ga preklinjem na kolenima, a ni tada nije uspeo da me dovede do vrhunca.

– Ne znam šta da radim, gladna sam seksa i pažnje, a njega baš briga šta ja želim i osećam. Tako je od prvog dana našeg braka. Možete li da zamislite kakav je to osećaj voditi ljubav tako retko. Želim da sačuvam naš brak, ali ne znam da li je to moguće jer sam gladna seksa – očajna je žena.

Odgovor terapeuta: Umesto činjenice da njega ne zanima vaš vrhunac, možda je prava istina da on ne zna kako da vas zadovolji, kao i da ga je sramota da to prizna.

Probajte da razgovarate sa njim i objasnite mu da želite da se vaš brak razvija i preživi.

Odlična ideja je i da malo bolje upoznate svoje telo i pronađete šta vas najviše uzbuđuje, pa zatim to pokažete svom mužu.

Takođe, senzualna predigra bi mogla da pomogne. Ali, ako on na bilo šta od toga ne bude reagovao, moguće je da ima određene nedoumice u vezi sa svojom seksualnošću.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.