BILI SU OPSEDNUTI SE*SOM, A ONDA SE ON UGOJIO: Kola su zatim KRENULA NIZBRDO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ljubavni jadi

BILI SU OPSEDNUTI SE*SOM, A ONDA SE ON UGOJIO: Kola su zatim KRENULA NIZBRDO!

Supruga je objasnila kako su ranije imali sjajan seksualni život te kako se čak u jednom trenutku zapitala je li on možda ovisnik o seksu

Objavljeno: 19:49h

Jedna žena je otvorila svoju dušu rekavši kako ona i njen muž nisu imali polne odnose sedam godina nakon što je on dobio na težini.

Supruga je objasnila kako su ranije imali sjajan seksualni život te kako se čak u jednom trenutku zapitala je li on možda ovisnik o seksu, piše The Sun.

Odbija zdravu hranu

Ali, sedam godina kasnije stvari su se promenile. Više nemaju polne odnose, a žena objašnjava kako je glavni razlog tome povećanje telesne težine njenog muža.

Pretrpeo je opovredu noge i onda nije mogao puno vežbati te je počeo jesti mnogo nezdrave hrane. Očajna supruga rekla je da je pokušala kupiti zdravu hranu kako bi ga podstakla na bolji izbor, ali da se svejedno uvek iskrada kako bi jeo nezdravu hranu.

'Ni ne mazi me više'

"Prošle sedmice uhvatila sam ga kako jede ogromno pakovanje kukuruznog čipsa s ukusom sira, a ispred sebe je imao paket od osam krofni, a ostale su mu samo dve!", kazala je supruga.

"Znači, jasno skriva hranu i potajno jede. Rekla sam mu da to nije način da živi svoj život. Ima samo 46 godina, biće mrtav do 56 ili i pre ako nastavi ovako."

Kaže i kako je probala obući seksi odeću kako bi nešto pokrenula, ali ništa ne uspeva.

"Ni ne mazi me više, jedino kada mu kažem da stavi svoju ruku oko mene."

(Espreso / Magazin.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.