FINANSIJSKA SAVETNICA IMA IZOPAČEN LJUBAVNI ŽIVOT: Spava samo sa 1 TIPOM MUŠKARACA, to je BAŠ UZBUĐUJE!
Foto: Printscreen Instagram

šokantno

FINANSIJSKA SAVETNICA IMA IZOPAČEN LJUBAVNI ŽIVOT: Spava samo sa 1 TIPOM MUŠKARACA, to je BAŠ UZBUĐUJE!

S njima sam mogla uživati u muškom društvu i uzbudljivom seksu, bez podnošenja svega onoga što parovi u vezama podnose; od dosade, preko lošeg seksa, pa do svađa oko toga ko će da izbaci đubre ili ostane doma s decom

Objavljeno: 19:46h

Bivši model, a današnja finansijska savetnica Gvinet Li (49) iz Londona bila je u srećnom braku dok joj u 31. godini suprug nije preminuo od raka, nakon čega je počela opet da izlazi ali je brzo shvatila da joj je dobro samo s oženjenim muškarcima, pa sad bira samo takve - i na to je ponosna!

Nakon perioda žalosti za preminulim suprugom, Li je počela ponovno da izlazi i upoznala je muškarca s kojim e provela četiri godine, ali kad je 2017. ta veza 'pukla', počele su njene afere s oženjenim muškarcima. - S njima sam mogla uživati u muškom društvu i uzbudljivom seksu, bez podnošenja svega onoga što parovi u vezama podnose; od dosade, preko lošeg seksa, pa do svađa oko toga ko će da izbaci đubre ili ostane doma s decom... - objasnila je za The Sun.

I premda bi se, kaže, većina žena vjerovatno postidela da prizna da spava samo s muškarcima u braku; ili bi se plašile osude; ona svoj izbor ne krije.

- Svesna sam koliko me žene mrze ali se pitam uživaju li one stvarno gledajući s muževima neku glupu seriju ili poput mene žude za uzbuđenjem - kaže i dodaje da je u vezama s oženjenim muškarcima uzbuđuje skrivanje, ali i 'tajna' putovanja, izlasci na skrivena mesta i pokloni za koje supruge ne smeju da saznaju...

Imala je tako, kaže, sreće da naleti na nekoliko zanimljivih tipova, a posebno lepe uspomene ima na jednog finansijskog savetnika i milionera koji je pe ulaska u poslovni svet bio majstor meditacije u švajcarskim Alpama...

On je često, kaže, sa svojim privatnim avionom vodio na luksuzna putovanja i kupovao joj skupocene poklone, poput Kartie narukvice vredne 3.454,543 dinara (25.000 funti).

- Toga nema u 'normalnim' vezama, zar ne? - zaključuje Lee i dodaje da je bila srećna i s pokojnim suprugom, no ipak nikad nije razmišljala o porodici i majčinstvu. Pokušala je, dodaje, i s 'tradicionalnim' načinima traganja za partnerom, pa se nekoliko puta prijavila i na Tinder ne bi li nekog upoznala, no na kraju se razočarala.

- S oženjenim muškarcima seks je uzbudljiviji i ja sam im jedina ljubavnica, ne moram ni sa kim da se takmičim kao što je to slučaj kad je neko solo -. kaže.

Ipak, dodaje, kad se odlučite na takav život, morate biti spremni i na činjenicu da oženjeni muškarac ima porodicu kojoj uveče ide i da vas neće voditi na putovanje za božićne i novogodišnje praznike. Zato je i ona ponekad usamljena, no ovakav joj je angažman, kako ističe, još uvijek draži od porodične atmosfere i uobičajenih problema u tradicionalnim vezama.

Bonus video:

05:06

BRZE VESTI 06.10.2021. 17:55

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.