PREKO RAČUNA ZA ODEĆU KOJI NIJE DOBILA SAZNALA DA JE DEČKO VARA: ŠOK je usledio kada je saznala i s KIM! (VIDEO)
Odeća, Foto: Printscreen/TikTok

horor

PREKO RAČUNA ZA ODEĆU KOJI NIJE DOBILA SAZNALA DA JE DEČKO VARA: ŠOK je usledio kada je saznala i s KIM! (VIDEO)

- Čak i ako je narudžba od njenog supruga ili dečka, vi joj ne smete otkriti kome je roba poslata - pisali su neki, dok su se drugi više usredsredili na 'lenjog dečka'

Objavljeno: 22:39h

Vlasnica modnog butika Molly Lux podelila je nedavno na svom istoimenom TikTok nalogu (@ molly lux) kako je upravo zbog njene odeće jedna devojka saznala da je dečko vara. Devojka ju je naime kontaktirala s porukom kako je među mejl porukama svog dečka videla račun njenog butika, iako joj on nikad ništa od tamo nije poklonio, pa je htela da proveri kome je odeća poslata...

- Pre nekoliko meseci sam slučajno među njegovim porukama videla i poruku iz vaše trgovine, no meni nikad ništa kod vas nije kupio, a već se neko vreme jako čudno ponaša, pa sam vas htela zamoliti da mi kažete ge je poslata njegova narudžba - napisala joj je devojka.

Ona joj, kaže, zbog pravila o privatnosti mušterija nije mogla da da adresu na koju je slala ojeću, no otkrila joj je ime primaoca.

- Paket je otišao ženi po imenu Valeri... - napisala joj je, što je devojku sigurno šokiralo jer je odgovorila samo: "Bože, to mi je najbolja prijateljica!"...

Nesrećnoj su devojci TikTok pratioci odmah počeli da pišu poruke podrške, no bilo je i onih kojima je više od dečkove nevere smetalo što je vlasnica butika trećoj osobi otkrila ime primaoca paketa, jer je u SAD-u to protivno njihovoj verziji Zakona o zaštiti ličnih podataka.

- Čak i ako je narudžba od njenog supruga ili dečka, vi joj ne smete otkriti kome je roba poslata - pisali su neki, dok su se drugi više usredsredili na 'lenjog dečka'.

- Ne mogu verovati da je toliko lenj da nisi mogao malo dalje da potražiš ljubavnicu, neku koju ne poznaješ! - napisala je jedna žena, prenosi The Sun.

Bonus video:

02:56

PSIHIJATAR JOVAN MARIĆ O SEKSUALNOM ODNOSU: Primarno je UŽIVANJE, evo šta treba da stoji u PRIRUČNIKU za seks!

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.