OSEĆA SE UZBUĐENO ZBOG DRUGIH MOMAKA, A IMA DEČKA: Šta li bi ON REKAO da SAZNA?!
Prevara, Foto: Profimedia

majko mila

OSEĆA SE UZBUĐENO ZBOG DRUGIH MOMAKA, A IMA DEČKA: Šta li bi ON REKAO da SAZNA?!

Sviđa joj se što se ponovno oseća poželjnom i počela je da pronalazi i druge muškarce za razgovor

Objavljeno: 19:41h

Uzbuđenje koje dobijem kad na mobilni telefon dobijem poruku od nepoznatih muškaraca čini me srećnom satima, ali moj bi dečko bi bio slomljen da sazna. Shvatam da ne bih trebala da razgovaram s njima, ali srećna sam jer dobijam pažnju - napisala je jedna devojka za The Sun.

Počela je da koristi aplikacije za muvanje kada se njen dečko vratio u kancelariju nakon rada od kuće. Volela je kada je kod kuće, pa joj je dosadilo kada je opet morala sama da se bavi s njihovom ćerkom. Iako voli svoju ćerku, izluđuje je što mora cele dane sama da provodi vreme s njom. - Ipak, moglo je biti i gore. Mogla bih imati potpunu aferu. Moj komšija je stvarno sposoban i često razgovaramo jer je njegova ćerka istih godina kao i moja. Jednog jutra smo bili na kafi i dok sam odlazila, pomilovao me po zadnjici i pokušao poljubiti. Bila sam šokirana, ali zatekla sam se kako mu strastveno uzvraćam poljubac - nastavila je.

Sviđa joj se što se ponovno oseća poželjnom i počela je da pronalazi i druge muškarce za razgovor. Iako se nekoliko puta dogovorila da se upoznaju uživo, uvek je odustala u poslednji tren. No, zna da bi njen dečko bio slomljn da sazna istinu pa pita stručnjaka šta da uradi.

- "Sexting" je oblik varanja i na kraju će uništiti vašu vezu. Privlačenje pažnje muškaraca je nešto što volite i u čemu uživate, ali što duže dopustite da se ovo nastavi, veća je verovatnost da ćete biti uhvaćeni. Recite svom partneru da shvatate koliko naporno radi, ali da vam jak nedostaje. Možda biste mu mogli poslati seksi poruku tokom dana. Možda ste oboje pali u loše navike i uzimate jedno drugo zdravo za gotovo - odgovorila joj je Deidre.

Bonus video:

02:56

PSIHIJATAR JOVAN MARIĆ O SEKSUALNOM ODNOSU: Primarno je UŽIVANJE, evo šta treba da stoji u PRIRUČNIKU za seks!

(Espreso / Večernj list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.