Kako da smuvate dečka u 10 lakih koraka? (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

o ljubavi i drugim demonima

Kako da smuvate dečka u 10 lakih koraka? (FOTO) (GIF)

Suptilno mu pokažite da vam se sviđa, ali ne i da ludite za njim. Nikad ne budite napadne i upotrebite svoje najjače žensko oružje...
Objavljeno: 14:57h

7. Ne govorite o svom izgledu

Još se niste smuvali, pa baš i ne priliči da ga pitate - Kako mi stoji? mate ogledalo pa pogledajte sami. Ako vam da bilo kakav kompliment, to je dobar znak, pa se nemojte baš mnogo buniti protiv njega.

foto: tumblr

Ako vam kaže da ste lepi, pametni, simpatiči ili neobični me uzvraćajte odmah sa - Nisam. Nemojte ni odmah žuriti da mu uzvratite obasipajući ga komplimentima, neka oni budu spontani i nevezani za negove komplimente upućene vama.

foto: Thinkstock

8. Pozovite ga na neko zabavno mesto

Sigurno znate šta mu se sviđa, kakvu muziku sluša i na koja mesta izlazi, pa ga pozovite da vam pravi društvo na koncertu za koji znate da neće propustiti ili u provod na mestu gde voli da izlazi.

foto: tumblr

Kada time probijete led, pozovite ga na nešto još zabavnije, na neko mesto gde još nije bio, a koje po vašem opisu zvuči kao nešto što ne bi hteo da propusti. Dajte mašti na volju pa ga možete pozvati na veče društvenih igara, u luna park ili na izlet u obližnji park. Sve je prepušteno vašoj mašti.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.