NAJVIŠE MI OVO SMETA KADA JE U PITANJU SE*S SA DEČKOM, SKROZ IZGUBIM SAMOPOUZDANJE: Prezirem to!
Ljubav, Foto: Profimedia

vrele akcije

NAJVIŠE MI OVO SMETA KADA JE U PITANJU SE*S SA DEČKOM, SKROZ IZGUBIM SAMOPOUZDANJE: Prezirem to!

U poslednje vreme jedva i da imamo seks i stvarno mi nedostaje da se osetim poželjno

Objavljeno:

Seks sa mojim dečkom je toliko predvidljiv i dosadan, a on na sve to ima hrabrosti da kaže da sam užasna u krevetu. Stvarno ima petlju”, počela je besno jedna Britanka.

Ona je poslala pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

A kako bi dobila savet, ispričala je celu situaciju.

“On ima 27, a ja 25 godina. Iako često ostanem nezadovoljena, nikada mu se ne žalim na to i jako me povređuje što on smatra da je u redu da me tako spušta. Čak mi je pokazao i fotografije devojaka iz svoje prošlosti i vrlo detaljno mi objasnio šta su mu radile u krevetu. Rekao mi je da su apsolutno sve do jedne, sa kojima je bio pre mene, bile bolje u krevetu od mene”, kaže ona.

“U poslednje vreme jedva i da imamo seks i stvarno mi nedostaje da se osetim poželjno. Dobijala sam jako mnogo pažnje od muškaraca ranije, a sada od njega ne dobijam apsolutno ništa. Kada sam sa njim, moje samopouzdanje ne postoji. Počela sam da razmišljam o tome da imam šeme za jednu noć, samo da bih dobila malo zadovljstva”, rekla je ova Britanka.

“Ne zvuči kao da od ove veze dobijate mnogo. Neko ko vas voli, ne bi trebalo da vas spušta i da vam uništava samopouzdanje. Možda bi i vi trebalo da počnete da se žalite na njega. Recite mu da se ne osećate zadovoljno i da, ako ne možete da poboljšate vaš seksualni život, pitate se da li uopšte možete da imate vezu. Razmislite o tome da li će vas dečko usrećiti, ili ne. Bolje to da uradite, nego da idete iz veze u vezu sa strane”, odgovorila je Deidre.

Bonus video:

02:56

PSIHIJATAR JOVAN MARIĆ O SEKSUALNOM ODNOSU: Primarno je UŽIVANJE, evo šta treba da stoji u PRIRUČNIKU za seks!

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.