TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ZA KOJA NE ŽELITE DA SE UDATE! Najgori muževi su pred vama
Muž i žena, Foto: Profimedia

hit

TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ZA KOJA NE ŽELITE DA SE UDATE! Najgori muževi su pred vama

Ako je verovati horoskopu, ova tri znaka horoskopa su najgori izbor za muževe i njihove partnerke su često vrlo nezadovoljne

Objavljeno:

Prema Zodijaku, vodeni znakovi se smatraju pasivnim bračnim partnerima, vatreni ljubomornim i posesivnim, a vazdušnim liberalnim. Zemljani su veoma kritični, a kao dobra osobina navodi se njihova otvorenost.

Ako je verovati horoskopu, ova tri znaka horoskopa su najgori izbor za muževe i njihove partnerke su često vrlo nezadovoljne. Da li vi imate nekog iskustva?

Ribe

Ribe su sanjari i ono što je njihova glavna mana jeste što se nikad ne zadovolje onim što imaju. Uvek misle da mogu bolje, da postoji nešto lepše što ih čeka, često preispituju sadašnjost tražeći joj mane, sanjareći o nekoj izmaštanoj budućnosti ili alternativnoj sadašnjosti gde će biti konačno srećni... A ne bi bili ni tad! Muškarce u znaku Ribe je zato često teško razumeti i zadovoljiti, neretko se prepuštaju svojim sanjarenjima, pa im nisu strane ni prevare. Ono što najviše traže u ženi jeste da bude drugačija od njih, da im ponudi nešto novo i drugačije od onoga što im je poznato, neki novi pogled na svet i život... Ukoliko ispunite sanjarenja njegove mašte, vaš brak ima nade.

Bik

Bikovi su velike karijeriste, a u stanju su da posao stave ispred braka i dece. Oni su odgovorni, te su u stanju da zbog posla ostanu kasno uveče u kancelariji, umesto da sa svojom ženom provedu prijatno veče. Oni su u isto vreme pravi hedonisti, poznati su po svojoj galanciji, čime osvajaju svoju partnerku. Oni je mogu obasipati skupim poklonima i najlepšim komplimentima, ali joj neće pokloniti ono što je najvrednije – vreme za svoju suprugu, odnosno najvažniju ženu u njegovom životu.

Devica

Iako to vešto kriju, pripadnici ovog znaka su veoma ljubomorni i nesigurni. Device svoje slabosti počinju da pokazuju vremenom, odnosno u trenucima kada misle da su se dobro “osigurali”. Obožavaju da kontrolišu i manipulišu, zbog čega ne predstavljaju idealne bračne partnere.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.