VEĆINA MUŠKARACA NE ZNA KAKO SE ZAVODI ŽENA: A zovu ih VOĐAMA FLERTA!
Flert, Foto: Profimedia

saveti

VEĆINA MUŠKARACA NE ZNA KAKO SE ZAVODI ŽENA: A zovu ih VOĐAMA FLERTA!

Flertovanjem pokazujete seksualni interes prema nekome. Da bi bilo uspešno, najvažnije je znati šta pali u zavođenju.

Objavljeno:

Iako muškarce često smatraju ‘vođama flerta’, većina njih zapravo ne zna kako uspešno zavesti ženu. Nezgrapnim izjavama kao što su ‘Nemam gde spavati, mogu li kod tebe?’ i ‘Nedostaje mi plišani meda, hoćeš ga zameniti?’ sigurno nećete osvojiti srce žene, tvrdi autorka knjige 'Superflirt' Tracey Cox.

- Budući da je flertovanje prvi korak koji će vam pomoći da odvučete ženu u krevet, ako ste u lovu na novu partnerku, vreme je da se usavršite u ovoj veštini. Naime, neki momci nemaju samopouzdanja, gube kontakt sa svojom seksualnošću i prestaju slati devojkama signale da ih žele, zbog čega ih ne zainteresuju. Takve tipove žene nazivaju ‘dobri momci’, a znamo kako oni obično završe - kaže.

Flertovanjem pokazujete seksualni interes prema nekome. Da bi bilo uspešno, najvažnije je znati šta pali u zavođenju.

- Važno je da flertovanjem istaknete svoju vrednost, ali i vrednost devojke koju zavodite. Istraživanjima je dokazano da životinje ‘koketiraju’ na svoj način kako bi privukle potencijalnog partnera kad su seksualno spremne, a jednako važi i za ljude - navodi.

Prilikom koketiranja najvažnije je ponašati se prirodno.

- Da biste zaveli nekog, najvažnije je podstaknuti seksualnu napetost, a flertovanje je najbolji način da to postignete. Seksualna napetost može se definisati kao ‘postojanje nerešene seksualne vibracije u vazduhu’. Ako ne postignete seksualnu napetost, šanse da ćete nekog zaluditi vrlo su male. Koketiranje jača privlačnost i njime partnerki dajete do znanja da vas privlači, što vam može pomoći u postizanju vašeg nauma - pojašnjava Cox i dodaje da je ključ u izazovu.

Takve geste će je zbuniti i podstaknuti da se pokrene i potrudi oko vas želi i zadržati. Ali zapamtite, važno je da ne preterujete jer bi je to moglo u potpunosti ohladiti. Korisno je malo je ‘bocnuti’ nezainteresovanošću, no bitno je da to bude nakon izliva osećanja te da joj nakon takvih malih varki opet pridate pažnju - kaže.

Dodaje da, osim toga, puno devojaka ne zna što zapravo želi, a to može biti velika prednost želite li nekog osvojiti.

- Više se potrudite oko devojke koja vam se sviđa, obasipajte je pažnjom i veće su šanse da će pasti na vas - zaključuje.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.