UMORNI STE KADA TREBA DA NAVALITE NA AKCIJU? Otvaramo vam OČI!
Odnosi, Foto: Profimedia

otkriće

UMORNI STE KADA TREBA DA NAVALITE NA AKCIJU? Otvaramo vam OČI!

Naime, seks je odraz opšteg zdravlja. Morate se fizički brinuti o sebi zdravim načinom života kako biste imali energije, pozitivnosti i spremnosti s lakoćom se nositi sa svakodnevnim životnim stresovima.

Objavljeno: 22:36h

Svakodnevne obaveze, posao, stres… Sve to utiče na naše raspoloženje, pa tako i na seksualni život i želju za seksom. Mnogi parovi često nemaju vremena da održavaju svoj seksualni život, a glavni razlog tome je umor. Stoga je stručnjak za seks Psalm Isadora za MindBodyGreen objasnila koji su najčešći uzroci umora i kako to popraviti.

Prvo, važno je pogledati što bi mogao biti uzrok stresa i nedostatka energije, a kako biste otkrili zašto se tako osećate, postavite sebi ovih šest pitanja:

1. Pijete li najmanje osam čaša vode dnevno?

2. Jedete li neprerađenu, zdravu hranu?

3. Vežbate li barem tri puta nedeljno?

4. Spavate li osam sati noću?

5. Imate li zdrave načine za suočavanje sa stresom?

6. Imate li vremena za male užitke tokom dana? Ako ste na većinu tih pitanja odgovorili "ne", u tome leži vaš problem. Naime, seks je odraz opšteg zdravlja. Morate se fizički brinuti o sebi zdravim načinom života kako biste imali energije, pozitivnosti i spremnosti s lakoćom se nositi sa svakodnevnim životnim stresovima. Kako nadoknaditi energiju i poboljšati seksualni nagon? Izbacite prerađenu hranu, mlečne proizvode i šećer te smanjite alkohol što je više moguće. Dodajte zdravije masti, poput avokada i kokosovog ulja. Videćete trenutni porast svoje energije - unutar i izvan spavaće sobe. Vežba će osloboditi vaše hemikalije (serotonin, dopamin i testosteron), koje povećavaju seksualni nagon, daju više energije i stvaraju sretnije osećaje. Možda se čini da vam troši energiju, ali zapravo će vam je dati više.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/VečernjiList)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.