NIKADA NE BISTE POMISLILI DA JE BAŠ TAJ DEO TELA EROGENA ZONA: Otkrivamo vam i kako DA JE RASPALITE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

šaputanje

NIKADA NE BISTE POMISLILI DA JE BAŠ TAJ DEO TELA EROGENA ZONA: Otkrivamo vam i kako DA JE RASPALITE!

Pre nego što se posvetite erogenim zonama na uhu, partnera najpre uzbudite nežnim šaputanjem zločestih reči i laganim duvanjem u uvo

Objavljeno: 21:30h

Još uvek se dvoumite da li se na ušima nalaze erogene zone? Otkrijmo ih zajedno.

Šaputanje

Pre nego što se posvetite erogenim zonama na uhu, partnera najpre uzbudite nežnim šaputanjem zločestih reči i laganim duvanjem u uvo. Ne treba preterivati sa upotrebom reči, jer je puno bitniji ton kojime ćete mu govoriti.

Biće dovoljno jednostavno pitanje: "Jesam li ti nedostajao/la?"'. Pitanje mu šapnite nežno i tako da mu polete leptirići u stomaku. Neka zadirkivanje vaših reči oseti po celom telu.

Ako želite biti još nestašniji, svom partneru možete šapućući poveriti što ste radili prethodnog dana misleći na njegovo, odnosno njeno vruće telo. Čak i ako niste radili ništa, svejedno mu opišite lepu fantaziju. Šapnite mu koliko ga snažno želite u tom trenutku.

Seks
foto: Profimedia

Poigrajte se ušnom resicom

Kada partnera dobro ugrejete rečima, potpalite ga i delima. Najpre krenite na ušnu resicu. Prvo je samo lagano dotaknite jezikom i samo malo probajte. Zatim se s njom poigrajte i celu ju obližite. poljubite je. Uzmite je u usta i nežno posisajte. zatim nekoliko trenutaka jezikom kružite po resici i igranje zaključite poljupcem.

Opazićete da vaš partner postaje sve razneženiji i ubrzo će početi presti kao mačić. Sa svim tim možete nastaviti i na delu vrata iza ušne resice. Poljubite ga i povremeno mu na tom mestu napravite crtu jezikom. Drage dame, ušna resica je jedna od najsnažnijih muških erogenih zona.Neka vam ne bude neugodno otkriti je.

Grickanje

Jeziku i poljupcima možete pri obrađivanju erogene zone uha dodati i zube. Ali pazite, grickajte nežno i polagano jer bi se u suprotnom ugodnost lako moga promeniti u bol.

Ušnu resicu samo milujte zubima ili je masirajte tako da donju čeljust mičete tamo-amo dok vam je resica među zubima. Tokom grickanja možete nežno i povući uho prema sebi. Taj gest ljudi često razumeju kao "približi mi se".

Lizanje i grickanje uha

Sa resice se elegantno i zavodljivo preselite na gornji deo uha. Pri tome je naime najbolje upotrebiti jezik s kojime klizite od donjeg dela na gornji deo uha.

Umesto jezika možete izabrati i poljupce i pri svakom poljupcu uho lagano posisajte. Na gornjem delu uha budite još nežniji i pažljiviji kada je grickanje u pitanju, jer je puno osjetljiviji nego resica.

Seks
foto: Profimedia

Kada krenete prema gornjem delu uha jezikom, putujte njime po crtama i jamicama uha. Vaš jezik neka zađe i u ušni otvor. Budite strastveni i partneru povremeno šapnite nešto vruće i zavodljivo. Pri svim tim radnjama erogena zona će brzo pokazati svoju moć i oboje vas lansirati u nezaboravne užitke.

(Espreso / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.