SPAVAO SA DRUGOM ŽENOM DOK JE SVOJU UVERAVAO DA JE UHAPŠEN: Sada ga i ljubavnica pritišće
Ilustracija, Foto: Twitter printscreen

AFERA

SPAVAO SA DRUGOM ŽENOM DOK JE SVOJU UVERAVAO DA JE UHAPŠEN: Sada ga i ljubavnica pritišće

Sada ga i ljubavnica pritišće da donese odluku, a on se pita treba li ostati u braku ili rizikovati sve s devojkom koju je tek upoznao

Objavljeno: 10:45h

Jedan 38-godišnji muškrac i tri godine mlađa žena već su 15 godina u braku i imaju dvoje dece. Iako su se činili srećni i zadovoljni, muškarac je na poslu upoznao mladu devojku od 23 godine s kojom se vrlo brzo zbližio. Nakon samo dve nedelje druženja priznao joj je da mu se sviđa, a na njegovo iznenađenje, i on se svideo njoj. Počeli su izlaziti i u njezinom društvu se uvek osjećao prijatno i opušteno.

"Jedne večeri pozvala me u svoj stan, pristao sam i na kraju smo spavali zajedno. Bilo je neverovatno, a već iduće jutro smo sve ponovili. Supruga me stalno zvala, a ja sam kao izgovor za nedolazak kući rekao da me uhapsila policija i da sam na trežnjenju u stanici", ispričao je za The Sun.

Iako mu je poverovala, oseća se krivim. Ne može podneti pomisao da mora ostaviti decu, ali ne oseća se srećno u braku. Sada ga i ljubavnica pritišće da donese odluku, a on se pita treba li ostati u braku ili rizikovati sve s devojkom koju je tek upoznao.

"Nikako ne možete znati hoće li veza s novom devojkom uspeti i nemojte se zavaravati da to ne bi pogodilo vašu decu. Recite svojoj supruzi da je vaš brak dosegao kriznu tačku i uložite sve svoje snage u spasavanje istog. Ako je to zaista kraj za braka, okončajte ga pristojno i potrudite se biti što bolji otac. No nemojte pretpostavljati da ćete uvek uživati ​​u seksu s tom novom devojkom, postoje znakovi da još nije spremna za ozbiljnu vezu", odgovorila mu je Deidre.

(Espreso/ Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.