SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O SE*SU POD TUŠEM: Pazite da vam OVI detalji ne pođu u KRIVOM SMERU, vrlo je bitno
Ilustracija, Foto: Profimedia

obratite pažnju

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O SE*SU POD TUŠEM: Pazite da vam OVI detalji ne pođu u KRIVOM SMERU, vrlo je bitno

Neke poze koje su ugodne u krevetu možda pod tušem neće biti

Objavljeno:

Isprobati nešto novo u seksu s partnerom jako je korisno. Ili ćete naučiti što vam nikako ne paše ili ćete uneti malo svežine i strasti u vezu. Mnoge ljude privlači seks pod tušem, ali pre nego 'prionete na posao' bilo bi dobro znati na što treba paziti, šta može poći krivo, koje su prednosti seksa pod tušem te koje poze su najbolje.

Kako prenosi MBG, seksualna terapeutkinja dr. Shannon Chavez Quershi kaže da bi voda trebala biti toplija kako bi se stvorila vlaga i para.

"Tušem možete prelaziti preko erogenih zona poput bradavica, stražnjeg dela vrata, zapešća ili klitorisa", savetuje njena koleginica, stručnjakinja za seks, Casey Tanner. Ipak, budite oprezni jer jako lako može doći do nezgode. Pripazite da se ne poskliznete kako se ne biste povredili. Nabavite gumene prostirke i stavite ih na dno kade. Zapamtite da voda nije lubrikant, baš suprotno - može isprati prirodnu žensku lubrikaciju, pa bi seks mogao biti neugodan. Koristite lubrikante iz drogerija - i to one silikonske. Ako koristite kondome, trebali biste ih staviti pre nego dođete u dodir s vodom i budite oprezni da vam ne padne tokom seksa zbog vlage. Pripazite, takođe, da vam šamponi i gelovi za tuširanje ne uđu u intimna područja. Najbolje bi bilo da se prvo otuširate, pa tek onda pređete na seks kako biste potpuno otklonili tu mogućnost. Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkriće vaš horoskopski znak.

Neke poze koje su ugodne u krevetu možda pod tušem neće biti. Najbolje bi bilo da odaberete jednu od ovih:

1. Pseća poza - najsigurnija i praktična, partnerka stoji ili je na kolenima, a partner je pozadi.

2. Balet - partneri stoje licem u lice, muškarac je naslonjen na zid, partnerka je ispred i ima podignutu nogu do njegovog kuka.

3. Oralni seks

4. Vadičep - ako pod tušem imate klupicu, partnerka može sesti na nju i naginjati se prema napred od partnera, koji penetrira straga.

5. Licem u lice - priljubite se jedno u drugo i samo se trljajte, bez penetracije, i istražujte rukama jedno drugo dok topla voda kapa po vama.

Seks pod tušem ima i mnogo pozitivnih učinaka, a jedan od njih je smanjivanje napetosti u telu. Topla voda opušta, otklanja stres i pomaže partnerima da budu senzualniji. Osim toga, ovakav seks je odličan za parove koji imaju decu i teško pronalaze prostor i vreme za sebe. Unećete raznolikost i kreativnost u seksualni život. Za kraj, ova metoda je najčišća. Možete se odmah istuširati, a i odlično je ako praktikujete seks s mesečnicom.

(Espreso/ Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.