PREDLOŽIO JOJ SE*S U TROJE, PA POLUDEO KADA JE VIDEO KOGA JE NAŠLA: Salve uvreda stigle na njen račun
Foto: Profimedia

neverovatno

PREDLOŽIO JOJ SE*S U TROJE, PA POLUDEO KADA JE VIDEO KOGA JE NAŠLA: Salve uvreda stigle na njen račun

Dopisivali su se, flertali, a onda ga je pitala smatra li je privlačnom i je li ikada probao seks u troje

Objavljeno:

Jedna 37-godišnja žena potražila je pomoć psihoterapeutkinje za svoje probleme u braku. Naime, ona i 42-godišnji suprug oženjeni su pet godina. Vole putovati, a kada odu na neku destinaciju stalno se i svuda seksaju, kaže.

Tokom pandemije putovanja su praktički nestala iz njihovog života, a samim time i uzbuđenje u seksualnom životu koje su nosila sa sobom. Predložio joj je tako, jedan dan, da isprobaju seks u troje. Mislio je da će ga uzbuditi ako je vidi s drugim muškarcem, a ona je bez puno razmišljanja pristala.

Brat njene prijateljice je slobodan, ima 39 godina i poznaju se gotovo celi život. Dopisivali su se, flertali, a onda ga je pitala smatra li je privlačnom i je li ikada probao seks u troje.

"Rekao je da je probao, ali jednom, i da bi voleo opet. Jedva sam čekala reći suprugu da sam našla nekoga za to, ali umesto njegovog oduševljenja što ćemo isprobati fantaziju, doživela sam niz uvreda i optužbu da sam ga prevarila i izdala." Izvinila se prijatelju i blokirala ga kako bi odmah prekinula taj kontakt, ali stvari sa suprugom nisu baš najbolje. Povređena je zbog optužbi.

"Ne krivim te, to je bila njegova fantazija i ti si to htela ispuniti. Nisi zaslužila takve uvrede. S druge strane, imaj na umu da seks u troje može uzrokovati niz problema - evo, u ovom slučaju čak i samo planiranje istog - ljubomoru, nedostatak povjerenja, svađe... Što se tiče tvog supruga, reci mu da je takvo ponašanje nedopustivo i da biste mogli posetiti bračnog savetnika", rekla joj je psihoterapeutkinja.

(Espreso/ Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.